Hatice005 Dün cati muaynesi oldum asiri canim acidi bagirdim ettim dogumdan bile korkar oldumm acaba hepmi boyle acıtcam muayne acilma oldukca hafiflermi
Cansel22 Hatice005 kendini kastıgın icin canin acımış olabilir daha sakin olursan cok kolay olacaktır ve saniyelik bisey zaten
Miros Hatice005 biliyormusun ben bunu doktora bağlıyorum benim ilk hamileligim riskli oldugu icin devamlı cati muayenesi oluyordum bazi nöbetçi doktorlarin eli cok hafif oluyordu acimiyordu birde kendini kasma kendini sıktığın içinde aciyor dogumdanda asla korkma o heycanla 5 dakika icinde olup bitiyor sonrasini hatirlamiyorsun bile
Mervehtp81 Hatice005 valla bende oldum geçen ama kendini rahat bırakırsan hicbisi olmuyor bana aynı andan 3 ebe birlikte yaptı çatı muayenesini , hem aletle bakıldı hemde elle bakıldı kaç sefer hemde hicbisi olmadi illaki can yanıyor ama dsyanilmicak birşey değil
Hatice005 Cansel22 baya kastım ama bilmiyorum canim cok fazla yandi bide dogumumda normal olacak korku basti
Cansel22 Hatice005 doğumda o ağrıyla hissetmezsin bile ama kendini kastikca acıyo kendimden biliyorum ilk gebeligimde doguma girdiğimi dusunmuslerdi o kadar bağırdım çünkü istemiyorum diye ama sonradan farkettimki hic bir sey yokmuş dogumdan sonra cok kez alttan muayne oldum 2. Gebeligim suan ve ilk muaynemi alttan yaptılar hissetmedim bile
Hatice005 Miros belkide eli ağırdı diye baya itti elini filan zor geçti bu boyleyee dogumu düşünemiyorum dedim yani kendi kendime
Cansel22 Miros gercekten bu konuda haklısın ebeler o kadar canımı yakmıştiki en sonunda doktorum benim kontrol etmemi istermisin dedi ve sanıye bile sürmedi
Maaaile Cok kastiginizdan olmustur benim hic acimamisti. Hatta asistani seni tebrik ederim,normal dogurursun hic bağırmadin dedi. Sonuc olarak doğuramadim😂😂😂
Betulbayar32_ Ilkmercimekgeliyor bende çok merak ediyorum benim olmama çok var daha korkuyorum açıkçası
Cennet-polat Ilkmercimekgeliyor bı sandalye var oturuyorsun yüksek bacaklarıni koyduğun yerde yüksek öne doğru geliyorsun üstüne bişey örtüyor doktor eldiveni giyiyor jel sürüyor hemen iki dakka sağ sol alt üst bakıyor çok hafif bı baskı yapıyor ama öyle acı verici bişey değil hafif ağrıların oluyor ama zaten bu haftalarda alt tarafta hep bı ağrı hissediyorsun yani hiç korkma kasma
Mavisim53 Hatice005 bende bugün oldum canım ama ben acı cekmedım kendımı rahat bıraktım sen kasmışsın kendını ondan acımıştır