Royem62 Valla canım 3 yıl tedavi sonucu gebe kalan biri olarak sana verebileceğim en büyük tavsiye bebeği unutman. Şu an sen şey diyorsun içinden tabii senin kucağın dolu ya konuşması kolay. Çünkü Bende içimden aynısını söyledim insanlara. Sana küçük bir anımı anlatayım umarım okursın 😊 yıllar boyu tedavi görmüştüm eşim izne geldiğinde her regl olduğumda soluğu hastanede alıyordum. İşte en son bi sürü ilaç verildi eve gönderdiler beni. Eşimle de yolda gelirken konuştuk. Bu ayda hamile kalmazsan benle yurtdışına gel dedi. Orda bi ev kiralarız ,zaman sıkıntımız da olmaz orda deneriz bebek işini dedi. Anammm bu benim bi hoşuma gitti sorma. Sabah akşam eşimle bu muhabbeti yapıyoruz. İşte ev iş yerine yakın olsun akşam çıkarız gezeriz benle bunları şunları alırım falan diye konuşuyoruz. İçim içime sığmıyor eşimle yurtdışına gitmek istiyorum çünkü. Araya çok Özlem giriyor ama orada onun hep yanında olacaktım. Neyse sohbet esnasında eşim dediki gebe kalırsan seni alamam ama dedi. Burada annen ailen var orda yalnız hamile halinle kalmazsın dedi. Bende bir üzüldüm. Allah’ım dedim sen affet ben bebek istemiyorum şimdi. Çünkü gebe kalırsam eşimle gidemem. Girdiğim her ilişkiye sadece zevk almak için girdim. Bebek istemiyorum çünkü. Bil bakalım ne oldu 😂 ben o ay hamile kaldım 😂 şaka gibi ama evet. Çünkü aklımda bebek yoktu. Stres yok düşünce yok kafam boş. Diyeceğim o ki her bebek doğmak için varolmak için gününü bekler. Sen beynini rahatlat ki oda annesine çabucak kavuşsun. Buraya kadar okuduysan ayrıca teşekkürler ❤️