Yavuzun-1annesi2 Royem62 ben köyde yaşıyorum bizim burda göbek çekme var onuda baya söyleyen oldu bana bende işe yaramadı ama çevremde duydum 🙂🙂☺☺
FHKK Royem62 Ben dün yumurtlama dönemi yüksek günümdeydim, dün korunmasız ilişkiye girdik bakalım hayırlısı. İlk gebelikte de takip ettim 1 ay içinde hamile kaldım 🤗
Nurhanimm Royem62 buna gerek yok. Sperm zaten gidecegi yere olaganustu hizla gidiyo. Ben hap kullandigim halde hamile kaldim ozellikle bisey yapmasanda oluyo nasibi zamani vardir ugrastikca tutmaz
Minnosun Royem62 hastalığınız bittikten sonra soğan suyu kürü deneye bilirsiniz ben 4ve5sy korunmadin soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım ama adetiniz bitiikiten sonra yapın yumurlama gününden önce unutmayin
Happykariner Royem62 canım ben 6 7 ay önce sogan kürü yapmıştım üstüne hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Bugğn tekrar başladım. Denemeni tavsiye ederim. Saraçoglundan dinle. Ama 6 ay koyman lazım araya bu ay olumsuz olursa
Trilece Happykariner merhaba Saraçoğlu sanırım 15 gün yapın diyordu ama ben adet başlangıcından itibaren 11. Gün yumurtlama görüyorum, yumurtlama görünce kürü bırakın diyende vardı forum da eğer öyleyse ben kuru sadece beş gün yapabilmis olacağım sorum şu Beş gün de yeterlimi yoksa yumurtlama görsemde küre devam edip 15 günü tamamlamalimiyim🌸
Happykariner Trilece calla canım ben aralık ayında yapmıştım adetin 2. Günü başladım (aslında adet bitiminden 2 gün sonra diyorlar ) Yumurtlamamda adetden 1 hafta sonra oluyordu takip ettim yabı bende 8 gün kullanmış olmuştum o ay hamile kalmıştım. Bazı kişilerin yumurtlama dönemi 15. gün olmuyor bu herkesde değişiklik gösteriyor. Kendinizi daha iyi tanıyın mesela ben yumurtlama dönemim oldugunu hem kasık agrısı oldugu için hemde kremsi kesik akıntılar olduğu için biliyorum . o yüzden her ay ovülasyonla takip etmenize gerek yok. Hemde sogan kürünün koruyuculuğu yüksek yani 6 ay ara verin diye boşuna demiyorlar. Seninde kullandıgın şifa olur inşallah 🙏 Vesile olur inşallah
Busra333 Royem62 bence yumurtlama dönemini bekle o dönem hiç kaçırma kaç gün sürüyorsa ve ilişki sonrası ayaklarını yukarı kaldır yaklaşık 15 dakika kadar etkili :)
Trilece Happykariner ya canım benimde adetimin ilk gününden sayıca 10-12. Günlerde yumurtlama görüyorum adetim de 4-5 gün sürüyor adet bittikten iki gün sonra yaparsam 2-3 gün yapmış olacağım kürü bilemedim nasıl olcak faydası olurmu ki
Ejce Larraa merhaba sizi açtığınız konudan takip ediyorum inşlllah mutlu haberiniz yakındır, belirli bir sağlık sorunu var mı acaba? Bir buçuk yıl yazmıştınız bu yüzden sordum umarım sizi kırmam, sevgiler 🙏🏻
Larraa Ejce Merhaba. Çok teşekkür ederim. Hayır hiç bir problem yok ne eşimde, ne de bende. Ama olmadı maalesef.
nazmiyeee Royem62 ilişki pozisyonunu doogy pozisyonu şeklinde yapın ve eşiniz boşaldıktan sonra yüz üstü yatın inşallah sizdede tutar bu yöntem ☺️
Ejce Larraa yumurtlama testi denediniz mi bilmiyorum 🙏🏻 En kısa zamanda bebeğiniz siZinle olsun 🌿 sevgiler
Larraa Ejce Evet denedim defalarca ama işe yaramadı maalesef. Bir süredir sırf daha çok stres yaptırıyor diye bıraktım yapmayı. Amin inşallah çok teşekkür ederim🙏🏻🌸 Sizde hamile değilsiniz sanırım ama inşallah en kısa zamanda size de nasip olur 🙏🏻♥️