Hahahh12 Esraali Benim doktor bi ultrason fotosu veriyor bebegin görüntüsü hariç Hersey var 😂 yüzünü göremiyorum çocuğun . Saçıda varmıdır blmyrm ki hic migdem yanmıyor 😖
Kdk Esraali evet sağlıkla inşallah 🙏🏻🥰 ben doktorun yanına girmeden telefonun not defterine yazıyorum tüm soracaklarımı. Siz de yazarsanız belki sorarsınız unutmadan🥰
Seminn Biz yüzünü bile parça parça görüyoruz onu da anlamıyorum artık doktor diyor burası burnu gözü gördün mü diyor evet diyo geçiyorum 😅39.haftadyız bu arada 🤗
Kuzzucuk Esraali Ben sormustum Dr a saci var mi Yok mu anlayabilirmiyiz diye ultrasondan belli olmaz demisti.
Patatesimmm Esraali ben görmedim ama ultrason fotosunu görenler bu çocugun saçı var baya diyorlar nasıl anladıklarını bilmiyorum
Esraali Seminn bir de kızlar erken geliyor diyorlar ama ne alaka değil mi benimde kızım olacak ama cok var 39 gün
2-prensesannesiii Esraali Bende ilk gebeliğimde hep merak etmisimdir mide yanmasına da bağladıkları için saç olayını ahan dedim benim kız kel olacak. ebe kafası görünüyor doğum başlamış dediğinde saçları var mı demiştim 😂😂😂🙈🙈