mothers_baby2021 Miros ilk kez duydum böyle bişeyi birde sağdıkça daha çok sütün gelir diyorlar , benim bebeğimin birde şöyle özelliği var,,mamayı yapıp versem de mutlaka memeyi istiyor yine , memeyi emip öyle uyuyor
Miros mothers_baby2021 masallah kuzucuguma 🧿🧿 pompa gogsu uyarmiyor sadece sütü cekiyor benim bebegim emmeyi cok seviyordu fakat cok sertti damaklari gogus uclarim intihap olmustu mecbur emziremedim iltihap yutmamasi icin sagdim bende öyle biliyordum ama kesildi iste kismet boyleymis tabi benim icin ama ogrendim ki pompa uyarmiyor gogsu sadece sütü cekiyor bebegin uyarmasi cok baskaymis
mothers_baby2021 GKP22 kaşık biberon kullanıyorum .Sütümü sağdığımda o biberon ile vereyim dedim ama bebeğim kabul etmedi ,bende kaşık biberona döküp öyle içirmiştim.Günde kaç kez sağmak gerekiyor Peki ?
Zey00 mothers_baby2021 doktor kilo kontrolü yapıyor mu? Benim bebeğimde özellikle geceleri çok ağlıyor hep memede uyuyor bende sütüm yetmiyor diye doktora gittim sütümün yettiğini söyledi. Bestlak süt artırıcı damla vermişti bana doktorum onu kullandım. Gazı olabilir huzursuzluğu gazdandır. Gaz Damlasıkullanıyor musunuz?
Minik1bey mothers_baby2021 Bi sağlık ocağında bebeğin kilo takibi ile doyup doymadığını anlayabilirsin kuzum seni çok iyi anlıyorum. Bende şuan mama verdiğim için bebeğim meme emmiyor artık bizde kaç gündür mama yı bıraktık sadece meme veriyorum sütüm azalmıştı emmediği için bende çok merak ediyorum doyuyormu diye ama çişini kontrol et dediler ordan anlayabilirsin. Açık berrak sarı şeklinde çiş yapıyorsa sıkıntı yok birde bezini günde 4 kez ve üzeri değiştiriyorsan sıkıtnı yok dediler bana tabi birde kaka yapmsı gerekiyor
Minik1bey mothers_baby2021 Dış etkenlerden etkilenme sakın ben yaptım sen yapma benmde etrafımda bu çocuk aç diye dolandılar ve sonunda bebeğim mamaya ve biberona alıştı şuan meme tutmuyor sütüm azaldı 🤦🏼♀️ Yemediğim içmediğim şey kalmadı sütüm artsın diye şuanda. Mamayı komple bianda kestim. Zorla da olsa meme emiyor. Bebek her arandığında memeni ver hem sütün artar hem doymuyosa tekrar emip doyar zaten. Bebek emdikçe zaten o sırada süt üretimine yine devam ediyor. İçini ferah tut 15 CC de çok iyi bu arada 🤲🤍
4438bebegim İrmikli tatlı, yeşillik, bulgur pilavı, bol su bol uyku,maltana içeceği, yüksek moral her türlü sıvı alımı, emdikçe artar, mama biberonu hızlı diye alışırsa sana meme terörü yapar dikkat et,
zllcnlky mothers_baby2021 dinlenmek, bol su ve havuç suyu en işe yarayanları. Zamanla bebiş emdikçe artıyor bide
Kubrakorkut mothers_baby2021 Canım bak bizim buralarda doğum yapan hanımlara bu yemeği yaparlar bereket sütleri artsın diye size söyleyim deneyin istersiniz köftelik simit bir çay bardağı köftelik simiti kaynayan suya atın pissin katilassin sonra zeytinyağı ayrı bir tavada gene köftelik simiti birraz kavurun yağda sonra simitin içine dökün altını kapatın kırmızı tatlı şeker biberden birde sogandan yiyin Allah’ın izniyle artar inşaallah sonra biede semiz otu yiyin bide ben okumusdum bir yerde sarımsak yerseniz emzirmeden önce bebekler daha iştahlı emiyormus tabi bunların hepsi bir şey de herşey beyinde bittiyo gerçekten sende üzme kendini inşaallah herşey gönlünüzce olur üzmeyin kendinizi cok uzun oldu kusura bakmayın
Kosemen54 mothers_baby2021 size sadece instagramda annesütudoktoru var onu takip edin der ve baska bisey demeye gerek kalmadan susarım
Bebegimicin1 mothers_baby2021 bebek bu refleks olarak da araniyor yanagina yastik battatine kazaginin yakasi deyse aranir gibi kafasini cevirir acar agzini aranir surekli ama sen tarttir haftalik doktor yada ebe yetmiyor derse. Ver