ebrr1048 Ay kızlar internetten bez almıştık kargo şimdi geldi 1 numara bez o kadar küçük ki bezi seviyorum geldiğinden beri bezle aşk yaşıyorum 😅ay diyorum sen minik popona bu bezi mi takcan bebekte karnımdan bana tekme atıyo konuştukça 😂😂❤️❤️
Zeyyyn ebrr1048 eşime diyorum herşeyin küçüğü güzel 😂 herşey mi insana tatlı gelir her aldığım şeyi seviyorum eşim diyo napysn 😂 babalık ruhu işlemiyor bunlara sanırım doğunca anca
Asyaa02 ebrr1048 aynı ben. 7 sene sonra sürpriz yaptı kızım ikide bir dolabı açıp eşyalarına bakıyorum. Çok tatlı telaşlar bunlar😊 sağlıkla doğsunlar inşallah ❤️🤲🏻
ebrr1048 Zeyyyn evet aldığım tulumları falan seviyorum yıkayıp asarken falan böyle minik minik çok hoşuma gitmişti 😅 eşimde işte evet çok tatlılar diyo yandan 😂😂
Mom789 Zeyyyn aynen işlemiyor doğana kadar pek bi öküz oluyorlar doğduktan sonrada çocuğa oyle davranma boyle yapma korkuttun diye kendileri düşkün oluyorlar 😂
ebrr1048 Mom789 evet benm eşimde çok pimpirikli öyle şeylere çocuk hapşırsa bana kızar diye düşünüyorum 😂 şimdi çok hareket ediyo korkuyom diye karnıma dokunmuyo 😂 doğsun ben ona dokunma dicem 😅😅
Minik_kalplim_ ebrr1048 yeni doğan bezi 1 numaramı oluyor 😂bn 0 sanıyordum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Alacam da onun için sordum
ebrr1048 Minik_kalplim_ sıfır yok sanırım prometüreler için görmüştüm sanki ama 1 bile çok küçük yani daha küçüğü olacağını sanmıyorum 😅
Eymnnn Minik_kalplim_ ilk 10-20 gün sıfır numarada kullanabilirsiniz eğer iri bir bebek değilse normal sıfır prematüre bebekler için 🙂
Ayseee4238 ebrr1048 ayh evet bende dün açıp baktım küçücük 🤣 çok tatlı ya bezini alıp sarılıyorum falan Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins🤗
ebrr1048 Ayseee4238 ahaha yalnız değilmişim 😍 amin canım sağlıklı sıhhatli alalım inşallah kucağımıza🥰
Bebegimicin1 ebrr1048 onbez bile buyuk gelecek ilk hamileligimde bende bezle konusmustum aglamistim duygulanmistim simdikinde daha bez almadim sadece kiyafetleri aldim bezi alinca yine konusurmuyum bilmiyorum
ebrr1048 Bebegimicin1 kıyafet almaya alıştım galiba artık onlarla çok konuşmuyorum da bez bugün bi tuhafıma gitti ilk defa böyle küçük bez gördüm😂