ElifHafsa Deletedmom434 haftaya salı bakacaklar inşallah ama bebek çok şükür iyi hatta ayına göre biraz fazla hareketli bile diyebilirim 😊
Kivito Deletedmom434 Doğum yaptıktan birgün sonra hemşire bebeği yıkamak için geliyorya yıkatmak istemezsem sorunlu değildir değilmi?
SelinUzun Deletedmom434 merhabaa çok şiddetli kasık ağrılarım var ne doğru düzgün hareket edebiliyorum ne yatarken dönebiliyorum son ayıma da girdim ama bazen dayanamıyorum gerçekten ne yapabilirim bi fikir verebilirmisiniz doktorlarda bişey demiyor normal diyor ama 1 ay daha böylemi çekicem 😰
Puhukuzusu Deletedmom434 Canım selamlar, idrarda eritrosit:6 lökosit: 6 çıktı, sence önemsiz mi bu değerler? (Doktora göstereceğim ama her doktor çok dikkat etmiyor ya o bakımdan görüşünü almak istedim)
cennetinsusu Merhaba canım bnm adet tarihime göre bebeğim 2 hafta geri görünüyor. Devlette öyle çıktı. Özelde başka doktora gözüktüm oradada öyle çıktı. Herhangi bir hastalığım yok. Yediğime içtiğime herşeye dikkat ediyorum. İdrar ve kan testim normal çıktı nstde normal çıktı. Sigara kesinlikle kullanmıyorum. Bu durumda genetik olma ihtimali daha mı yüksek. Ben 2800 kg doğmuşum bununlada alakalı olabilir mi?? Bide böyle olan bebekler her zaman erken mi alınır? Normal doğum yapmak istiyorum. Bide bunun için neye dikkat etmem lazım ne yiyip ne içmem lazım. Bebeğim 2280 gr şuanda 35 haftalığım 33 haftalık görünüyor.
ElifDefnem Merhaba sezeryan doğum yapacağım ayın 15 i gibi sağlık ocağındaki ebemiz 3 günün sonu yani 4. Günü getirmemizi topuk kanı alınacağını söyledi ama 4. Gün Arife gününe denk geliyor öğün alınabilir mi yada topuk kanının kaç gün içinde alınması gerekiyor
Cagyil Deletedmom434 Merhaba. Ben 22+3 oldum bugun itibariyle. Bebegimin hareketlerini hala kasik tarfimda hissediyorum. Sizce normal mi? Daha ustlerde hissetmem gerekmiyor mu?
Tugba078 Deletedmom434 merhaba; 34+ 5 günlük hamileyim bebeğin kafa gelişimi önde olması bir sorun teşkil edermi acaba herhangi bir sağlık problemi yok çok şükür
Meneksezdmr Deletedmom434 20+2 ikiz hamileyim bugün rahim ağzı 19mm düştüğü için yatış yapıldı yarın serklaj olacak herhalde ben korkuyorum bebeklerime birşey olur mu
taha_yavuzun_annesi 2015 te tetanoz aşısı oldum 2018 deki gebeliğimde olmadım. bu aşı korur mu bebeği