Elifaaksoyy Deletedmom434 dinleniyorum rabbim bebişimi korusun eğer kötüleşirsem doktora gideceğim hemen bu arada geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim😊
Nurcngel Deletedmom434 hemşire hanım bebeğimin böbreklerinde sıkıntı varmış doğduğunda böbrek hastası olarak doğar dediler yanılma payı olabilirmi? Acaba ? Kaç doktora gittiysek hepsi aynısı dedi?
MelekGuleryuz Merhaba. 5 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim muayene için kese görülmedi. Kan tahlili istedi. 1340 çıktı değerim. İki gün sonra gel tekrar kan ver dedi bu değerin altında olursa sağlıksız gebelik olur bebek tutunamaz dedi. Bu durumda ne yapmam lazım. Geçen salı gittiğimde hamileliğimi öğrendim. İlk hamileliğim ve değerim 233 çıkmıştı.
Brcntyfr Deletedmom434 35+3gunluk hamileyim dun muayenem vardi bebegimin kilosu 2.412 gr 10 gun geriden geliyo dedi doktorum ulturasonda -361 kg yaziyo. Nette baktim ama 2.400 yaziyo 35 haftaliga anlayamadim bu durumu.
dygal Merhaba son adet tarihime göre 6+3 gözüküyor bebeğim ama dün ultrason da 5buçuk haftalık olduğunu söyledi doktor, dünden beri düşünüyorum çok üzüldüm bir sıkıntı olur mu acaba
Ebruebru Deletedmom434 Deletedmom434 merhaba oğlum 2.900 Doğdu 2.600 e düştü. 45 günlükken tartıldı kilosu kıyafetleriyle birlikte 4.100 geldi. Sizce normal mi. Doktor az almış aç bırakmışsın dedi. Şok oldum. Çünkü gece uyuyabiliyor. Aç çocuk huysuz olmaz mı. Devlete daha gidemedik. Şimdiden teşekkürler.
SedaMetinKizilta Bi arkadaşım Sezer’yan doğum yaptı ve odaya alındıktan sonra karna bastıtıldığından ve inanılmaz derece acı duyduğunu söyledi internetten bakayım bi neden yapışıyor diye ama öyle birşeyin olmadığını yazmışlar anlayamadım neden olduğunu bi Bilginiz var mı aacaba
Deletedmom434 SedaMetinKizilta bastırma sebepleri pis kanı boşaltmak yeni ayılıyordur anesteziden o yüzden acımıştır
Ekimannesi İç zıbın giydirmek şart mı yenidoğan bebeklere? Şartsa nezamana kadar giydirilmeli? Doğumum ekimde olacak kısmetse
ElifHafsa Deletedmom434 neredeyse 2 haftadır su geliyor benden 35 haftalığım şuan bebeğin hareketleri de iyi sizce normal mi ? İngiltere de yaşıyorum ve ne yazıkki normal diyorlar suyun gitmesine
aryaniris @igdccx selam yenidennn🙆🏻♀️💁🏻♀️ ben 38+2 oldum bugun.. ya boyle alt kisma yani vajinaya dogru anlik gelen bi agri oluyor aciyor bicak saplanir gibi mi desem.. bu neden oluyo olabilir acaba🤨