Ozgeyrsc Deletedmom434 idrar yolu enfeksyonum hiç geçmiyor lökosit 56 çıktı çokmu sizce artık su içmekten yoruldum nurol verdi doktor
Derya341986 Deletedmom434 cnm monurol ve fitilden sonra sarı akıntı normalmi dün kullandım bugün çok yoğun sarı akıntı var
Yaseminkcr Deletedmom434 tamam cnm sagol.. normalde kac dk emmesi lazım memeyi benım oglan en fazla 10 15dk emıyo uyuyo bıraz kalkıyo yıne emıyo
Yaseminkcr Deletedmom434 lohusa donemınde yeme ıcme yonunden nelere dıkkat etmek lazım canım bıde sut yapan yıyecek ıcecekler nedır
merveeed Deletedmom434 bebeğim 11 günlük beslendikten sonra gazını çıkarmıyor 3 saat sonra tekrar beslenme saatine kadar uyuyor tekrar yiyor ama alttan çıkarıyor gazını üstten değil bir tuhaflık yok değil mi
58Vildan merhaba 1 haftadır tansiyonum yüksek çıkıyor bugun ilaç başlandı daha etki etmedi ama ne yaptıysak düşüremiyoruz acaba böyle giderse devlet hastanesi müdahale eder mi neye göre belirler doğumu? tansiyonum genellikle 14/9 15/10 çıkıyor 36 haftalık hamileyim
baharyeto123 Deletedmom434 Merhaba göğüs ucu hassasiyeti ve göğüs sertleşmesi doğum habercisi olabilir mi 33 haftalık ikizlerimi bekliyorum bugün 5 6 kez karnımda kasıldı birde kemiklerim sızlar gibi oldu
Ozgeyrsc Deletedmom434 merhaba 31 haftalık hamileyim vajinamda acı hissediyorum ve ağrı normalmi sizce
Deletedmom434 baharyeto123 bu haftalarda normal sancılarını takip et 20 dakikada bire düşerse gerçek sancılardır