Deletedmom434 Rtrl41 ıslak bezle silebilirsin sütünü damlatıp silebilirsin doktora gitsen damla verecektir
Dilermelike96 Deletedmom434 merhaba su anda 19 haftalik hamileyim yarin doktor randevum var cinsiyetini bilmiyoruz yarin gittigimde belli olur mu
Derya341986 Kızlar benm de t3 3.52 t4 0.82 tsh 0.94 normal antitgh 43 çıkmış yazılanlara göre haşimato hastasıyım bu ne oluyor biliyormusun
Beyzasagman Deletedmom434 merhaba 16 haftalık hamileyim bugün üçlü tarama testi yaptırdm sonuclarım 1 hafta sonra cıkıcak yakın zmanda herhangı bır test daha yapılıyor mu acaba
ilkgebelik Deletedmom434 merhaba bebeğimin iki kere boynuna kordon dolanmış böyle normal Doğum yapan var mı sezaryene başvurmalı mıyım kendi doktorum sezaryen dedi başka doktor sıkıntı Yok normal olabilir engel değil dedi sizin bir bilginiz var mı 💁🏼🌺🌺
Yaseminkcr Merhabalar benim de 8günlük oglum var 2saatten fazla uyuyo zorla uyandırıyorum ne yapmalıyım Bide uyanık olunca da 2 3saat falan uyanık oluyo meme emdıgı halde sureklı veriyorum aglıyo gaz sorununu oldugu ıcın aglayabılır mı kı acaba?
Fth İyi akşamlar benim sabah 7,30dan beri suyum geliyor sabah doktora gittim yatış yapalım dedi ben evde beklemek istedim sancım yok daha önce iki gebelik geçirdim ilki sezaryen ikincisi normal oldu çok şükür doktorum yinede riske atamam sana suni sancı veremem dedi bekleyeeğiz eğer kendiliğinden sancı gelmezse seni sezaryana alacağım dedi böyle olan varmı yada sancı gelirmi acaba bu arada 36+5 olmam gerekiyor ama doktorum 37+5 görünüyor bebek dedi ne kadar rahat olmaya çalışsamda yinede tedirginim bide vajinamda kaşıntı vardı doktor fitil verdi onun için bu durumda kullanmalımıyım