Oglununannesi Deletedmom434 merhaba dün idrar tahlili ve kan tetkiki yaptırdım idrarda protein 1+ eritrosit 1+ lökosit 2+ çıktı sağlık ocağı dr u ve eczacı normal olduğunu söyledi ama içim rahat etmedi salı randevum var zaten sizce bir sorun var mı?
Deletedmom434 Oglununannesi normal gözüküyr doktoruna gittiğinde de söyle belki ilerlemeden değerler ilaca başlayabilir
Senemseninle Merhaba ben 5 haftalık hamileyim adetim 4 gün geçince bthgc yaptırdım 578 cıktı normal mi daha doktora görünmedim şartlardan dolayı göğüslerim şişti bugün bana biraz inmiş gibi geldi bir sorun yoktur degilmi?🤔
Deletedmom434 Senemseninle doktoruna bir görün değerin başta iyiymiş ama 2 katı şeklinde artması gerek keseyi vs de görürsün belki gittiğinde
Meltemkara Deletedmom434 tesekkur ederim 13.41 le ewe yolladilar ama hala sari goz aki falan oyuzden tedirginim takibe bile gerek duymadilar..ama ben gidim diorum yinede ..peki göbek bagimiz düstu ve ici hafif sari yesil gibi kaldı bu normalmi ve bakimi nas il yapilmali gobek bagi dustukten sonra
Busra949818 Deletedmom434 27+5 haftalık gebeyim devlette doğum yapabilirim Ankaradayım ama hangi hastanede doğum yapacağıma hala karar veremedim 😔
Oglununannesi Deletedmom434 tabi ki teşekkürler:) birde vajinal enfeksiyonum var acaba o mu buna neden oldu ? Gyno lomexin vermişti dr
eglantime1379 Canım merhaba 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor ilaç verdi kaşıntim falan geçti ama akıntı yeşilimsi biraz bebeğe zararı olur mu daha 5gün sonra doktora gideceğim keseyi göreceğim
Zeynep30 Deletedmom434 bende çok koku hassasiyeti var çok derin alıyorum her kokuyu ve baş ağrım Var 14. Haftamdayım normal mi acaba bu hassasiyet
Puhukuzusu Deletedmom434 doktora geldim bakalım, bekliyorum sıramı.. bir endişe yüksek.. 2,5 aylık oldu nerdeyse , lekesiz gidiyorum diyordum bu zamana kadar..
Cismmpoyraz48 Mrb cnm benm ikinci gebeligim 13+1 haftaligiz göbek deligimin hafif alt sağ kısminda bi anda hafif sertlik yumruk şeklinde şişlik oldu 10 15 saniye sonra sağa sola döndüm kayboldu tuttum avucuma gelio bebegimmi acaba ilk gebeligimde böyle bsy hatrlamiorm hiç
Oglununannesi Deletedmom434 tamam canım çok teşekkür ederim . Doğumuma 1 ay var zaten hayırlısıyla atlatsaydık şu 1 ayı da🙂