Selinzbilekner Deletedmom434 idrar yolu enfeksiyonum olduğu için amoklavin bıd 1000 mg kullanıyorum tetanoz aşımın 2. Dozu yarın yapılacak sizce bi sorun olur mu antibiyotik kullanırken yaptırmak
Yusufveannesi Deletedmom434 Doğum yapalı 2 ay oldu dogdundan belli küçük çişini çok yapıyor du bezini dolduruyordu ama şu 4 günden belli ikindin bağlıyorsam gece 2 3 gibi bakıyorum doldurmamış bile 😕 neden sizce
TubarimTlay Merhaba 31+3 haftalık hamileyim bugün acayip derecede vajinanda baskı hissediyorum sanki çıkacakmış gibi bi agrı bu normalmi
Derya341986 Deletedmom434 cnm bugün kulağımda bir uğultu var bu progestan iğnenin yan etkilerinden biri olabilirmi
Puhukuzusu Merhaba, öncelikle teşekkür ederim yanıtlarınız için bugün 11+1’im ve ilk kez kahverengi akıntım oldu görülecek miktarda, bu neye işaret oluyor genelde, açıkçası ilk kez olduğu için endişelendim, deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. 10 gün sonra doktorlar randevum, erkene de almalı mıyım bu akıntıdan dolayı sizce?
Puhukuzusu Deletedmom434 doktora geldim bakalım, bekliyorum sıramı.. bir endişe yüksek.. 2,5 aylık oldu nerdeyse , lekesiz gidiyorum diyordum bu zamana kadar..
Rasev Canim benimde sorum olcak ben hamileligimin ilk 6-7haftasinda fanta icdim 1hafta öldüm ölümden dondum şimdi yarin 24olcaz su caydam basqa hicbisiy icemez oldum toplum icinde bazen icmiyorum diyince herkes bi garip bakiyo bana🙈🤷🏻♀️
Volkanoban Deletedmom434 merhaba ben 35 haftalık gebeyım karnımın alt tarfı yumuşadı üst taraflar cok sert ama kasık bolgem yumusak normalmı
Deletedmom434 Volkanoban bebeğin pozisyonundan dolayı karnın yumuşamış gibi olabilir yada doktoruna görünebilirsin ama endişe edecek bir durum değil