ppapatyaa Deletedmom434 simdi ayri ayri zibin tulum sapka eldiven yazmislar ysni sadece takim yetiyo dimi
sinemyilmaz Deletedmom434 ya ben çok rahatsız ettim sizi kusura bakmayın nolur bir şey daha sormak istiyoru. her kasılma açılmaya sebep olur mu yani bu kadar kasılmaya rağmen açılmam olmamış olabilir mi
BalKaymakk Deletedmom434 Merhabalar 😊 34 + 4 gunluk hamileyim asiri derece de istifra ediyorum artik icim disıma cıktı. Son aylarin boyle olması normalmi yoksa bizde bi sıkıntımı var ☹
Deletedmom434 [bilinmeyen] kız öncelikle gözünaydın (yannış annama olmasın bebişin doğmasına diyorum😂) normal kuzu bir süre ağrır dikişler
BalKaymakk [bilinmeyen] Canım benimde kusmalarım oyle kesilmedi zaten ama son zamanlarim artik cok nadir kusuyordum su 2 gundur mahvoldum karnim aciyor bogazlarim mahvoldu ne yapcagimi sasirdim yataktan kalkamiyorum o derece cok kotuyum Allah hepimizin yardimcısı olsun ne diyeyim
ishem 1.Doğum çatalda olması şart mı yatakta olmasına da anlayış gösteriliyor mu? (Yurt dışında çatalda doğum diye bir şey yok!) 2. Bebek doğduktan hemen sonra önce bana verilip kordunun kesilmesi için biraz beklenmesini istiyorum bu konuda sabırlı davranıyorlar mı? 3. Hepatit B aşısı ve K Vitamini verilmesi istemiyorsam kararıma uyulur mu? Teşekkürler
esilaa Deletedmom434 canı. Bir şey sorulan ultrasonda bebeğin kafasının önden gitmesinde sıkıntı var mı
Ebruebru Deletedmom434 oğlum 20 günlük oldu. Mama ile beslemek zorundayım. 2 saate bir 50 cc veriyorum. Ama 75 içene kadar ağlıyor. Sence çok mu veriyorum 20 günlük için. 50 ile uyusa bile yarım saatten tekrar uyanıp tekrar istiyor.
esilaa Deletedmom434 bir şey daha Sarıcam pazartesi SIM’i sancı alıcam 4 cm den sonra epidural istiyorum nasıl olur sence yapılır dime doktorumla konuşamadım bu konuyu hala