Milkandhoney Deletedmom434 28.haftama girdim buhun ama 3-4 gundur bebeğim çok az oynuyor bir iki kere tekmeliyor.cumz gunu kontrolum var.çok endişeliyim😞
Emiemi Deletedmom434 canım. Devlete gittim özelde 3.600 dedikleri bebeğimin kilosuna 2890 dediler 😄 sezeryan yapmak ixinmis demekki
adenimo Deletedmom434 belki biliyorsundur, yeni oluşmuş çatlakları gidermek için bi yöntem var mı? Karnımın alt kısmında mor-kırmızı ince çatlaklar oluştu. Çok kafama taktım 😔
sinemyilmaz iyi geceler benim 1.5 saattir düzenli olarak 5 dakikada bir kasılmalarım ve karnımın altından regl sancısı gibi sancılarım oluyor hastaneye gitmeli miyim sizce 1.5 saatir bekliyorum geçer mi acaba diye yalancı sancılara aldanmak istemiyorum ama 39. haftamdayım ctesi gecesi hastaneye gittiğimde 1.5 cm açıklığım vardı sizce doğumum başlamış olabilir mi lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum gece gece insanları yok yere evhamlandırmak istemiyorum
Deletedmom434 sinemyilmaz canım tabikide hastaneye git 5 dakikada bir gelmeye başladıysa gerçek sancı bunlar güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻🙏🏻
sinemyilmaz Deletedmom434 ama tam olarak sancı gibi değil insanların bana tarif ettiği belden vurur duramazsın yernde gibi sancılar değil
Deletedmom434 sinemyilmaz canım insanlara göre değişiyor hiç sancı hissetmeyenlerde var hadi git bir 🙏🏻
sinemyilmaz Deletedmom434 geçmez diyosunuz yani bu düzene girdiğinde sancılar kaç saattir acaba geçer mi diye bekliyorum sanırım geçmiycek🙄
Deletedmom434 sinemyilmaz canım 20 dakikada bir başlayıp 5 dakikada indiğinde doktora gidilmeli açıklığına baktır gidipte ona göre kaç cm se yorum yapılabilir
sinemyilmaz Deletedmom434 ya ben çok rahatsız ettim sizi kusura bakmayın nolur bir şey daha sormak istiyoru. her kasılma açılmaya sebep olur mu yani bu kadar kasılmaya rağmen açılmam olmamış olabilir mi
Derya341986 Deletedmom434 sana bişey sorabilirmiyim cnm karnım idrarım geldiğinde solda bir yumru gibi oluyor acaba nedemek bu? Birde sol belimde hafif ağrı var bgn ama gazım çok bugün 14+2 haftalığım 2 hafta önce kanamam oldu geçti
Deletedmom434 Derya341986 canım idrarın geldiğinde karnının yumru olması şişmesi normal onun dışında ağrıda normal rahim büyüyor
ppapatyaa Deletedmom434 simdi ayri ayri zibin tulum sapka eldiven yazmislar ysni sadece takim yetiyo dimi