Deletedmom434 Aydemirirm bebeğin hareketini hissettiğinde tetanoz aşısı oluyorsun mesela ben 16. Haftamda hissettim 17. Haftamda tetanoz yapıldı 2 doz vuruluyor 3-4 hafta sonra
Deletedmom434 Volkanoban yok canım uyuşuyor aslında sen sadece vücuduna dokunduklarını hissediyorsun 😊
Ekoselinakosen Ben de şunu merak ediyorum; doğumdan sonra göğüs ucuma hindistan cevizi yağı sürmeyi düşünüyorum bunun bebeğe bir zararı olur mu?
Asenaumutkaan Deletedmom434 merhaba ben 36 haftalığım fakat doktorum bebeğin eşinin olduğundan fazla yaşlı olduğu için erken doğum 🤰 dedi sizce sezersin mı olur
Nupelda Deletedmom434 tamam çok sağolun çok teşekkür ederim bu post gerçekten en yararlı post olmuş ☺️
Deletedmom434 Asenaumutkaan o zaman yine suni sancıyla denerler eğerki yine olmazsa bu sefer mecburi sezaryen inşallah istediğin gibi normal doğum olur 😊
Asenaumutkaan Deletedmom434 inşallah çok teşekkür ederim fakat geçen kontrole gittiğim de doktorum iki hafta sonra gel doğuma alalım dedi
yenianneyim Deletedmom434 ben 13haftalik hamileyim karnimda ve bacaklarimda cok kaşinti var ozellikle bacaklarimi kasimaktan yara oldu hatta bazi yerlerde morluklar olustu neden acaba bebege zarar olurmu
Deletedmom434 Asenaumutkaan bol bol yürüyüş yap çömel kalk ve sıcacık duşlar al o zamana kadar inşallah açılman olur