Deletedmom434 EgeninAnnesiii canım öyle bir durumu ilk kez senden duyuyorum ama tabi ilk zamanlarda sürekli kaldırıp emzirmek gerekiyor
Deletedmom434 Nupelda hiç korkma canım devlet hastanesinin dediği gibi olsaydı zaten 34 e kadar illaki sancın birşeyin olurdu tedbir amaçlı kendini çok yormayarak bol bol dinlenerek vaktini geçirebilirsin
Volkanoban Bıde ben sezeryan olmak ıstıyorm aama sezeryan olacagım hastanede yeni dogan unıtesı yok o yuzden cok kararsızım napcam bılmıyorm sızce olmalımıyım yenı dogan unıtesı olmayan bı hastanese
Deletedmom434 Volkanoban herhangi bir riske bağlı bazı bebeklerde solunum sıkıntısı olabiliyor korkulacak bir durum değil bu tabiki yenidoğan ünitesi olan bir yerde doğum yapmanı tavsiye ederim
Deletedmom434 Nupelda maşallah ona ❤️ İnşallah böyle devam edicek dediğim gibi içini ferah tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Nupelda Deletedmom434 amin cümlemize allah razı olsun bir sorum daha olacak fazla hareket edince karnım çok ağrıyo ya da ben temizlik falan yapıp yorulduğum zaman vajinamda ağrı hissediyorum bu normal mi
Deletedmom434 NehirKanat hayır tam zamanları zaten tetanoz aşısı içinde şöyle söyleyeyim normalde doğursa sezaryende yapsak illaki oradaki malzemelerle temas edicez enfeksiyon kapabiliriz belkide o yüzden her ihtimale karşı tavsiye ediyorum
Volkanoban Bırde son sorum daha bende panık atak var cok kotkuyırm bayılıyorm hemen normal dogum yaparsam bayılırım suphem var sezeryan olursamda panık atak oldugu ıcın narkoz verselerde uyanıyormusum kulagımdan amaılıyat olmustum o narkozun etkısınden hemen uyuanıyormusum amalıyat esnasında sezeryandada boyle bı korkum var
Deletedmom434 Volkanoban spinal sezaryen olabilirsin yani belden uyuşturmalı ve bebişinin sesini duyduğunda emin ol bana panik atağın kalmayacak 😊
betulfuran Deletedmom434 devlet hastanelerinden doğum süreci nasıl oluyo detaylı bilgi verebilirmisiniz ilk tecrübem olucak biraz telaşlanıyorum öylemi yapıvaklaf böylemi şöyle olmasını istesem ne derler gibi gibi
Deletedmom434 betulfuran devlette genelde normal doğum taraftarı oluyor doktorlar mecburi bir durum olmadıkça sancıların geldiğinde açıklık varsa yatış yaparlar onun haricinde açılmana falan bakarlar yani bazı devletlerde gerçekten çok ilgililer
Deletedmom434 Aydemirirm bebeğin hareketini hissettiğinde tetanoz aşısı oluyorsun mesela ben 16. Haftamda hissettim 17. Haftamda tetanoz yapıldı 2 doz vuruluyor 3-4 hafta sonra
Deletedmom434 Nupelda bebeğin kafası aşağıdaysa normaldir canım yeri darlaşıyor çok kıpranamıyorlar alanları dar o yüzden baskı hissetmen çok normal
Nupelda Deletedmom434 tamam çok sağolun çok teşekkür ederim bu post gerçekten en yararlı post olmuş ☺️
Deletedmom434 Volkanoban yok canım uyuşuyor aslında sen sadece vücuduna dokunduklarını hissediyorsun 😊