GmzCml Deletedmom434 canım 24 haftalık hamileyim arada adet ağrısına benzer ağrım oluyor cuma doktora gidicem ama merak ettim içim rahat değil birde erken doğum riskim var size sorayım dedim bebek hemşiresiymişsiniz 🙂
Deletedmom434 GmzCml canım doktoruna bilgi ver çok erken başlamış regli sancısı gibi sancı hissetmelerin
Berfin002 Deletedmom434 Merhaba 32 haftalık hamileyim bu gece belim farklı ağrıyo karnımada sancı giriyo adet sancısı gibi normalmi acaba
Deletedmom434 Berfin002 duşa gir geçerse yada pozisyonunu değişince geçerse normal yalancı sancılardır
GmzCml Deletedmom434 sıkıntı yok dedi doktorum çok şükür nst de çıkmadı sancım sadece serum verdiler ağrı kesici ve vitamin olan bi serum 🙂
Mutlukalp Merhaba 39 haftalık oldum bugün 1.5 hafta önce 1 cm açılmam vardı sonra ara ara yine rahmime bıçak saplanır gibi oluyordu bi kaç gündür belimede girmeye başladı kuyruk sokumumdan çok feci sancılar bebekte hareketliydi açılmamı oluyor acaba
Deletedmom434 Mutlukalp açılma olduğu anlaşılamaz belirtide vermez sancılarınız oluyordur düzenli hale gelince doktorunuza görünün yada imkanınız varsa en kısa zamanda görünün☺️
Arjin Deletedmom434 ben 40 yaşındayım.13 haftalık hamileyim ikili test temiz çıktı ama yaş riski var dedi korkuyorum.başka test yapmam lazım dedi doktor ne yapayım bilmiyorum
Glbyrk Deletedmom434 Merhabalar ben 33+4 haftalık gebeyim ve doktor bana ilk 8 Aralıkta doğum yaparsın dedi geçen gittiğim de bebeğimin 34+6 haftalık olduğunu yani gelişiminin ilerde olduğunu ve Kasım sonuna doğum yapabileceğimi söyledi acaba SAT a göre mi doğum yaparım yoksa doktorun söylediğine göre mi 🤔🤔🤔kafam karıştı da
Deletedmom434 Glbyrk genelde sat’a göre doğumlar oluyor aynı durumdayız sat’a göre doğum tarihimiz 3 aralık ama gelişimine göre 26 kasım🙈 biz yinede hazırlıklı olalım
Glbyrk Deletedmom434 Ben hazırım sadece oğluşumu bekliyorum 😁😁🤱🏻🤱🏻Birde bebeğim dönmemiş henüz ne yapsam döner acaba egzersiz yürüyüş yapıyorum ama bakalım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙄🙄
Bukett95 38 haftalığım iki gündür falan belim ağrıyor ,bide bebiş çok hareketli alttan çok bastırıyor baskı yapıyor bazen hareketlerini çok çok aşağıda hissediyorum. iki gündür bide midem bulanıyor normal midir doğum yakın mıdır?
Deletedmom434 Bukett95 mide bulantısı genelde iyi bir durum☺️ Bebeğiniz baş aşağıysa ki muhtemelen öyle ağrılarınız normal bel ağrınıza gelirsekte yalancı sancılar olabilir,düzenlileştiğinde yada duş aldığınızda geçmiyorsa hastaneye görünün