Deletedmom434 Slha nişanın gelse bile fitili kullanmanda bir sorun olmaz plesanta ayrılmış olsa daha çok kan gelirdi
Canimsin Merhaba gogus altinda cok agrim var kesilmis gibi dokununca bile aciyo bu arada 36 haftalik hamileyim nedeni nedir sizce
Duygu07 Deletedmom434 az önce üç tane paçanga böreği yedim içinde pastırma vardı o an unuttum yememem gerektiğini. Bir zararı olur mu acaba? Çok kafama takıldı cevaplarsanız sevinirim.
Deletedmom434 Eflinisa ultrasonda da belli oluyor kan sonucunda da kan sonucunda ise risk değerleri belli oluyor
Eflinisa Deletedmom434 bana hiç bişey söylemedi kan sonucunu bekle dedi crl 61,1mm 13 wod crl Nuchal 1.8mm Sizce nasıl sonuç
Busya Deletedmom434 Doğum yaptım 7 gün oldu dikiş yerimin üst karın bölgemde uyuşukluk var ara ara hissedemiyorum 😞.
Deletedmom434 Busya normal kuzum,bir süre sonra doktoruna danışarak korse kullanabilirsin yada belini başörtüyle bağlayabilirsin
Cansubadur Deletedmom434 canım selam. Bende 12.1 haftalığımm. Hamile kalmadan 43 idim şuan 45 sizce normal mi gidiyor? Zayıfım diye tepki çok aldım sağlıklı bir hamilelik geçirirm inşllah. 🙏❣️
Deletedmom434 Cansubadur kız bende 42 kiloyla hamile kaldım 34 haftalık oldum 10 kg aldım sadece takılma hiç gebelikte kilo önemli değil sağlıklı bebek önemli
GmzCml Deletedmom434 canım 24 haftalık hamileyim arada adet ağrısına benzer ağrım oluyor cuma doktora gidicem ama merak ettim içim rahat değil birde erken doğum riskim var size sorayım dedim bebek hemşiresiymişsiniz 🙂