Deletedmom434 nisanisa hiç durma hastaneye git suyun geliyor olabilir muayene etsinler acilde çünkü su ılık ve beyaz renkli geliyor genelde
nisanisa Deletedmom434 Hadi ya su gelmesi bianda olmuyomuydu canım ya hep okuyorum burda benim aralıkla oluyo bi anda gelmedi öyle bi demin ışte dediğim gibi oldu beni de heyecanlandirdin şimdi
Deletedmom434 nisanisa hayır canım sızıntı olabiliyor sızıntıda sürekli geliyor bir anda gelende var senin gibi olabilende dediğin şey normal bir akıntıda olabilir ama ne olur ne olmaz diye bir acile görün sıvımı değilmi diye baktır
nisanisa Deletedmom434 tamam canım sağol ben nisan falan gelmeyince ağrım da yok ihtimal vermedim öyle bi sorayım dedim ama dediğin gibi bi gideyim
Dilannn Deletedmom434 21+4 teyiz dün akşamdan beri göbeğimin çevresinde ağrı var geçmiyor neyden olur doktora gitmelimiyim
Deletedmom434 Dilannn rahim büyüyor bu yüzden şuan rahmin göbek deliğinde aynı seviyede ve yavaştan göbüşün büyüyecektir bununlada alakalı ama geçmeyen bir ağrı olursa doktora görün
ReyhanBozdemir @Deletedmom434 Canım detaylı ultrason için bu hafta tıpdan randevu aldım neler yapılıyor acaba ? Eşim de girebiliyor mu ? Orda ki sonucu alıp normalde özele gidiyorum oraya götürsem kendi doktorum da bakar mı cevap verirsen sevinirim 💕
Deletedmom434 ReyhanBozdemir devlet hastanelerinde eşleri almıyorlar 30-40 dakika ultrasonla bakılıyor bebeğin parmaklarından tüm organlarına dek inceliyorlar
BuseUsta Deletedmom434 merhaba canim. Bebegim 18+5 günlük. Hareketlerini cok net hissediyordum. Ama iki gundur hissedemiyo gibiyim. Bebek karnimda uzun sure hareketsiz kalsa bir belirtisi olur mu ?
Deletedmom434 BuseUsta kuzum daha çok küçük hareketlerinin düzeni 27. Haftadan sonra oturuyor 1-2 gün hareket azalması normal karşılanıyor
Tatlianne Hocam bebegim cok hareketli gece gunduz hareket ediyo bide erken dogum olma riski varmi bu dönemlerde merak ediyorum 😑
Gekon1710 36+5 haftalık hamileyim dün gece pıhtılı kan geldi hemen hastaneye geldik ama hiçbişey söylemediler biraz sancın var geçedebilir geçmeyedebilir dediler bugün tekrar pembe sarı sümüksü akıntı geldi acaba nişan mı bilemdim bir daha alttan bakmadılar sabah düzenliydi sancılarım 10 dk birdi şuan yine düzensizleşti o gelen nişan mıdır şuan yürüyüş yapsam açılma olur mu 2900 dü salı günü 3 kilo olmştr sıkıntı yaiar mo doğsa
Deletedmom434 Gekon1710 hayır sıkıntı yaşamaz nişanınız gelmiş olabilir yürüyüş çömelme sıcak duş merdiven inip çıkma bunları yapın sancınız düzenleşince hastaneye gidin
Akgnayln Deletedmom434 merhaba hemşire hanım. Yazılarınızı okuma şansım ueni oldu. Aklım çok karıştı bu şekilde hastanelerde sorun olabiliyor mu yani bize sağlıklı deyip farklı bir durumla karşılaşmamız.