kizbebekannesii Merhaba ben 8 haftalık hamileyim iki gün önce ultrasonda bebeğime baktık boyu tam llması gerektiği gibi çıktı kalbi de atıyordu ancak bu sabah hiç midemin bulanmadığını fark ettim ki normalde her sabah kusuyordum bu sabah kesildi ayrıca dün akşam sol kasığımda batma şeklinde ağrı vardı bi kaçsaat sürmüştü ama kanama vs yoktu sizce acile gitmeli miyim gtswm acil vaka grüp ultrasonöa bakarlar mı ki yoksa gerek yok mu ? Teşekkürler şimdiden
Deletedmom434 kizbebekannesii bunlar acillik bir belirti değil ama bakabilirler ağrınız bebek yerleştiği için olmuştur hassasiyetlerde hamileliğin 9 ayında olacak değil
Aryam Deletedmom434 canim merhaba ben dunden beri chok kotu kusuyorum affedersiniz ishalde var midem agriyor zehirlendim mi acaba diye dushunuyorum galiba bebege zarari olurmu?ne yapsam iyi gelir yemekte yiyemiyorum dunden😔midemin agrisida chok kotu 18+6 yiz
Deletedmom434 Aryam bol bol sıvı tüket patates püresi zencefil çayı gibi şeyler ishale iyi geliyor çubuk kraker vs ile de bulantını bastırabilirsin
Linasmommy Deletedmom434 benim rahmimin sağ tarafında şişlik ve çok ağrı var nedeni ne olabilir acaba 😕
Elfayldzl2016 Deletedmom434 ben 4-5 gündür isalim sağ kasığım ağrıyor bide beyaz sümüğümsü akıntı geldi acaba neden
Ccc 34+5 günlük hamileyim enfeksiyon nedeniyle erken doğum riski dendi ve durduruldu nidilat kullanıyorum nidilat ne kadar erteler Doğumu ve doktorum ne kadar süre kullandırır acaba ?
Deletedmom434 Ccc çok çok erken bir haftada değilsin 2 hafta boyunca engelleyip ertelerse 36 haftadan sonraki doğumlar erken doğum olarak sayılmıyor Doktorun 36 ya dek kullandırabilir
Deletedmom434 [bilinmeyen] kuzum hep yatıyormusun sancılarını çömelerek ve ayakta karşılamayı dene hatta izin iste sıcak duşa gir
nisanisa 29 haftalık hamileyim iki üç gündür akıntı gibi değil de su akıyo resmen altımdan deminde yine sızıntı gibi su gelip durdu iç çamaşırım ıslanmış hatta eşortmanima bile taşmış bu akıntı normal mi acaba dün de tuvalete gitmiştim yeni geldiğimde cisim geliyo gibi hissettim bi baskı oldu suyum mu eksiliyo diye korkmaya başladım ama ağrım yok bi bilginiz var mi bu konu da
Minnakelifim03 nisanisa aynı durum bende de oldu doktor mantarli enfeksiyon var dedi. Sende bi doktora git bence
Minnakelifim03 Sürekli bir yerlerime kramp giriyor dün önce elime sonra ayak bilegime ve en sonda belime kramp girdi. Çok kotü ağrı yapıyor ve agrısı bi zaman gecmiyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz
Deletedmom434 Minnakelifim03 magnezyum eksikliğiniz vardır doktorunuza bilgi verin yada günde 2 adet sade soda tüketin
nisanisa Minnakelifim03 Bende enfeksiyon vardı zaten akıntım çürük çürük geliyodu yesilimsi geçti gibi bişey şimdi de su geliyo resmen
nisanisa Deletedmom434 böyle şeffaf bildiğin normal su gibi bi sıvı akıyo ılık ılık hissediyorum hep aktığını
Deletedmom434 nisanisa hiç durma hastaneye git suyun geliyor olabilir muayene etsinler acilde çünkü su ılık ve beyaz renkli geliyor genelde