echo Deletedmom434 hemen soruyorım o halde ...plesanta previa mışım, yarım kapatmış..dr istirahat verdi... nelere dikkat etmeliyim..çok tedirginim..
Deletedmom434 echo çok hareket etme,mecbur kalmadıkça kalkma belli bir haftadan sonra plesanta düzelebiliyor
FUNDACE Deletedmom434 bende geçen hafta ulturason yaptırdım doktor bana bebeğin gözle görülür bi problemi yok dedi ama benden 1 hafta arayla kan vermemi istedi bunun nedeni ne olabilir
Deletedmom434 FUNDACE düşük falan çıktıysan kanın takibini yapmak istemiştir onun dışında bir sebebi yok
FUNDACE Deletedmom434 bende anlamadım sadece kanama gölcükleri var dedi ama bebeğin gözle görülür bi sorunu yok dedi çok önemli mi yaptırmam gerekli mi yaptırmazsam bebekte sorun olur mu
Deletedmom434 FUNDACE doktorun takip verdiyse kanınla ilgili yaptır kuzum bebeğe de bizden kan gidiyor sonuçta
FUNDACE Deletedmom434 teşekkür ederim canısı artık hastahane yollarını aşındırdım resmen gide gele el mahkum gidicez:)
Yusuf Deletedmom434 balık yağı bebeğe kilo aldırıyor mu peki doktor bana ikisi de aynı birinden birini kullan demişti de 1 ay dir sadece decavit iciyorum
Deletedmom434 Mervesonerr her bebeğin kilosu kendine özel,ve gayette kilosu iyi hatta kilosundan da iyi olması gereken gelişimi
Deletedmom434 Yusuf evet aldırabiliyor ama her bebek için aynı değil evet kesinlikle kilo alıyorlar diyemem