Lemanyusuf Deletedmom434 bebeğim 31 günlük çok gaz sorunu var yapmadığmz şey kalmadı resmen siz ne önerirsiniz
Deletedmom434 Lemanyusuf senin rezene çayı içip bebeğini emzirmeni tavsiye edebilirim o rahatlatır sürekli gazını çıkart olmuyorsa reflü yatağı kullan ama öncesinde bir çocuk doktoruna görün gaz damlası versin
gamzebngaa_dmr Deletedmom434 mrba benim kızım 4 aylık ve kilosu 5.800 kg sizce kilo alması için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun ne yapsam kilo alır 🙏 ?
gamzebngaa_dmr Deletedmom434 tşkler doktor kilosu geri dedi evolvia önerdi sizce versem kilo alır mı ?
Mucizeler Deletedmom434 gebelikte guatr 6. Ay bitiminde 5,59 olarak ölçüldü normal mi ??bebeğe bir zararı olur mu??
YelizahinAksoy Deletedmom434 30+4 haftalik hamileyim az önce göbeğimden bi sıvı geldiğini ve çok kötü koltuğunu gördüm neden olur başına gelen var mı yardımcı olur musunuz bebekle alakalı bişey midir
Deletedmom434 YelizahinAksoy bebekle alakalı değildir ama doktorunuzla bir görüşün iltihap gibi birşey olabilir
FUNDACE Deletedmom434 bende geçen hafta ulturason yaptırdım doktor bana bebeğin gözle görülür bi problemi yok dedi ama benden 1 hafta arayla kan vermemi istedi bunun nedeni ne olabilir