Zelis1 Deletedmom434 herhangi bi ilaç kullanmıyorum şimdiye kadar çok gittim doktora şimdilik gebelik süresince doktor bişey demedi şimdi görünce sana sormak istedim canım
Zelis1 Deletedmom434 hımm doğrudur canım doktor randevu gününe de çok olunca kafamda bi endişe olmasın istedim çok sağol canımm benim 😘😊
Babyboy Nişan illa pembemsi mi oluyor yani çok yoğun şeffaf bir akıntı geldi bu sabah 38 haftalığım bir hemşire nişan olabileceğini söylemiş de
Rmyskrkus Deletedmom434 merhaba 34+5 te 2945 gram di oğlum bu cuma doğumum var 36+0 da dogacak kuvezde kalır mi 😣
Yusuf Merhaba benim bebek 2 hafta geriden geliyor ne yapmam gerek yardımcı olur musun.doktorun biri yapısaldir 2 hafta normal dedi biri de gunu tam bilmiyor olabilirsin dedi bilmiyorum
Deletedmom434 Yusuf normal tabikide canım geç döllenmede olabilir Soda Muz Kaşar peyniri Fındık,ceviz,badem Haşlanmış yumurta Yeşil mercimek Ispanak
Zelihaaaa Meraba 4 gn önce hamile oldugumu acilde öğrendim beta 1921 bugn tekrar tahlil yaptım 4147 degerimn iyi oldugnu saglıklı bi gebelik oldugunu söyledi doktorum ama 2 gndür pembe akıntım oluyo düşük tehlikesi olablir mi 😔
Zelihaaaa Deletedmom434 doktrm vajinal ultrasyon istedi daha önceki gebeliğim vajinal ultrasyndan hemn snra kese bozlmasna sebeb oldugu için istemedim 2 gün sonra gitmm gerektgni söyledi özelemi gitsem devletteki doktorlar sanırım pek ilgilenmiyo
Deletedmom434 Rmyskrkus ultrasondan yada doğduğunda anlaşılabilir kontrolünde doktoruna gelişimi hakkında soru sorabilirsin😊
Nurcankarakaya Deletedmom434 canım bişey sorucam ben ikili test yapmadım ama detaylıya girdim herşey normal yalnız burun kemiğinde kısalık var dedi normalde 7. Olması lazımmış bizim 6.1 biraz kısa dedi sence normalmi