Milaasss Deletedmom434 Deletedmom434 içimi rahatlattın Allah razı olsun senden ağrı korkutuyordu sadece
Talodes Deletedmom434 peki bebeğime etkisi olurmu şekerin doğduktan sonra etkilenirmi birde ayaklarım çok şişiyo 36 dan 39 noya çıktım doğumdan sonra geçermi 🤔
Alyamm Deletedmom434 merhabalar 6 haftalık hamileyim vucüdum yanıyor birde gögüslerim o kadar ağrıyor ve sert ki sanki içi dolu dolu neden oluyor acaba ?
Deletedmom434 Talodes normal o da gebelik bittiğinde inecektir bebeğini sadece kilolu olması konusunda etkiler
Zelis1 Deletedmom434 canım idrar yolu enfeksiyonu bende de var sıkıntı olurmu bebek için bi sorun olur mu
Zelis1 Deletedmom434 herhangi bi ilaç kullanmıyorum şimdiye kadar çok gittim doktora şimdilik gebelik süresince doktor bişey demedi şimdi görünce sana sormak istedim canım
SevcanFettahBolelli Merhaba hemşire hanım bebeğim 32+4 günlük geçen hafta çarşamba ultrasyonda karın çevresinde 9 günlük gerileme olduğunu söylediler kesesindeki su , kilosu boyunun çöl güzel olduğunu söylediler kan tahlili istedi doktorum birde idrar bugün sonuçlarda temiz çıktığını söyledi doktorum bu 9 günlük gerileme düzenli haftasına nasıl girer bebeğim vaktinde doğar mı?
Deletedmom434 SevcanFettahBolelli vaktinde doğarl elbette bazen ultrasonlar yanıltabiliyor 9-10 günlük gerilemede çok kötü birşey değil doktorlar 3 haftalık geriliklere kötü diyorlar genelde
Tugbagvn Deletedmom434 39+3 üm ara ara sancım oluyor son 2 haftadır ama nst de sancım çıkmıyor zamanı geldiğinde de eğer sancım olmazsa suni sancı yemek zorunda mıyım 😞
Deletedmom434 Tugbagvn elbette değilsin ama sancın gelmezse suni sancıyı denerler bu arada suni sancı korkulacak birşey değil yani şöyle söyliyim kendi sancının oluşmasını sağlayan bir uyaran😊 korkma o yüzden
Deletedmom434 Tugbagvn bir avazda kurtulman dileğiyle🌸 papatya çayını,adaçayını deneyebilirsin sıcak suyla duş al sürekli banyon müsaitse oturma banyosu yap merdiven in çık sürekli😘