semadmrds Merhaba 33 haftalık gebeyim bebeğimin hareketleri normal ama uyandığımdan beri adet sancısı gibi bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi nedenini anlamadım bi türlü
Deletedmom434 semadmrds rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor ama yinede doktoruna görün başka bir durumda olabilir
Mlkhmt Beynimde plesanta kıreclemeye başlamış dedı dıkkat yağlı tuzlu yeme dedı 34-4 um kılosunuda az soyledı 1850 dedı zaten hep böyle eksık diyor asagı yukarı degısır dıyo haftamıda gerıde söylüyor anlayacanız ıyıce moralımı alt üst ettı dün doktor ne olur ne gıder bebek ıcın bu ne demek bırseyde demedı mıdem çok bulanıyor kasılıyor 10 gündür bel kasık agrımda çok mıde bulantısı başladı bırde bugün ara ara olurdu bugün daha çok bulantı başka doktora da sıra aldım ayın 5 ne buldum ama sıtresten gerıldım
Deletedmom434 Mlkhmt başka doktora görünmeni tavsiye ederim randevunuda almışsın ultrasonda kiloları bazen yanıltıcı olabiliyor başka bir doktora daha göründükten sonra daha sağlıklı yorum yapılabilir
EsraPureLoveAkyol Deletedmom434 merhaba 🤗 dogumu başlatabilmek için ne yapmalıyım sancım hiç yok bebegimin suyu sınırın altında 😔
Deletedmom434 EsraPureLoveAkyol sıcak suyun altında duş alabilirsin adaçayı tüketebilirsin çömel kalk merdiven in çık
zorum 30+2 gunluk hamileyim. Mide bulantisi ve midem de sancilanma hissediyorum bi kac haftadir. Bunun nedeni nedir? Nasil cozulebilir?
Deletedmom434 zorum nedeni son aylarda tekrar kusma sorunları görülebiliyor zencefilli çay içip yada kraker yiyip bastırabilirsin
Derya341986 Cnm doktor idrar yolu enfeksiyonu için azosilin vermişti lökositim 10 15 çıkmıştı üç gündür kullanıyırum sarı akıntım var hala
Derya341986 Deletedmom434 ok cnm limonlu soda da iyi geliyor diyorlar ama limon da düşüğe sebep olur diyolar
Ozha9179 Merhabalar. 6+1 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolume gittim. Doktor kese dışında ufak bi kanama alanı olduğunu söyledi bu istenmeyen bi durum dedi. Bi sürü kan testi istedi sonuçlara göre ilaç yazcam dedi. Riskli bi durum mu acaba? Biraz korktum da 😔😔😔