Deletedmom434 Esmiram_ vajinal akıntı doğuma yakın zamanda oluyor ama belirti değil yani hareketli olmasıda iyi yeri dar daha çok hissedersin
Hana_33 Deletedmom434 merhaba bugün çatı muayenesi oldum çok dar normal doğum yapamazsn dedi peki ben ne yapabilirim normal olması için hani egzersiz flan
Derya341986 Cnm ayıp olucak ama ilişki sonrası karın ağrısı normalmi aslında sebebi bebiş hiç durmadan vuruyo heralde o. Bebişimin başı aşağıda risk oljştururmu acaba
Deletedmom434 Derya341986 bebekler cinsel birleşmede mutlu olurlar bu yüzden hareketleniyor karın ağrısıda normal
Pitircigim Deletedmom434 merhaba benim doğum sonrası için sorum olacak. Şimdi hamileyken çiğ et sucuk salam vs. yasak bebeğe zararlı diye. Peki emzirirkende yasak mı? Yani sütten geçmeside mi sakıncalı?
Hndgkce Deletedmom434 canım 1 kere kahverengi leke geldi 2 kere de açık renkli kırmızı kan geldi çok yoğun değildi ama sizce neden kaynaklıdır yarın sabah için randevu aldım doktora gidicem ama size sormak istedim 🙏 böyle yaşayanlar var mı🙏
Pitircigim Deletedmom434 sucuk salam hiç bir şekilde tüketmiyorum hamilelikte. Yani emzirme dönemide devam edecek böyle diyorsunuz 😟 desenize 1-2 sene hasret kalıcam 😄 teşekkür ederim yanıtınız için 😊
Pitircigim Flz ben hamilelikte hiç tüketmedim, hasretim yani 😅 aman az kaldı ha bitti derken tuttum kendimi. Son 1 hafta kaldı dayanırım heralde ☺️ Doğumdan sonrada hemşire arkadaşın dediği gibi haftada 1 defa tüketirim yeter.. zaten öyle hergün yemiyorum..
Deletedmom434 Hndgkce düşük tehlikesi olabilir doktoruna görün sana progestan verecektir kanamanın durması için
Hndgkce Deletedmom434 yarın sabahtan gidicem inşallah birşey yoktur ilişkiye girdiyseniz onunla da alakalı olabilir dedi
Flz Pitircigim ben de son aya kadar dayandım ama canım çok çekince eve aldık😂 eve alınınca ister istemez bitireene kadar yedim 😂
eymaKirpitiYcel Merhaba bısey sorucam ben tetonuxun ılk dozunu vuruldum ıkıncısını vurulmadım yurtdısında oldugum ıcın bı sıkıntı olur mu