iremby Deletedmom434 tesekkur ederim. Gaz sancilarim cok oluyor bu ara normal mi ama inanilmaz gaz var karnima agrilar saplaniyor. Doktorda bağırsakların gaz dolu dedi. Rezene cayi falan ic dedi ama icemiyorum. Baska ne yapabilirim. Rahat cikaramiyorumda.
Deletedmom434 iremby rezene çayını bende tavsiye ediyorum balla karıştır yada şeker at içine onun dışında zencefil çayıda içebilirsin
Deletedmom434 Zarife0666 devamı olursa doktora başvur yerleşme kanaması olabilir ama yinede doktora bir git sen
Patito__ Deletedmom434 selam birsey soracagim ilk dr a gittigimde 6 gun geriden cikiyordu sonra gununu yakaladi 12. Haftada tekrr gittim bukez de iki gun geriden gidiyor bu normalmi
Aysegl Deletedmom434 bebeğim acıkıp emerken, memeyi ağzından bi çıkarıyo bi alıyo, bunu ard arda 3 kez yapıyo sonra sinirleniyo ağlıyo daha da emmiyo. Çok sık oluyo gün içinde, neden olabilir sizce ?
Gulbahar1994 Merhaba bi sorum olucaktı 35+4 haftalık hamileyim 2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin başı çok aşağıda olduğunu söyledi, bu erken doğum riski var anlamına mı geliyor yoksa normal mi?
RahimeFatih Deletedmom434 merhabalar 38 haftalık hamileyim doktorum bebeğimin boynunda 2 tur kordon olduğunu söyledi hiç açılmam yok cumartesi günü suni sancı verecekler olmazsa sezaryene alacaklar sizce ne yapmalıyım
NurKaradmn Deletedmom434 merhaba görümcemin kızından bit bulaştı 38 haftalık hamiliyim her an doğum olabilir ondan önce temizlemem lazım ama şampuan kimyasal olduğu için kullanamıyorum ne yapabilirim?
Deletedmom434 NurKaradmn şampuan dışında başka bit tokası takabilirsin ama en etkili çözüm şampuanı olurdu okaliptüs ve biberiye çayını demleyip sürebilirsin yada lavanta esansı elma sirkesi ve zeytinyağı
Sltn Deletedmom434 merhabalar 38+6 haftalık hamileyim catı muayenesi oldum bebek kanala yerleşmemiş zor gibi yerleşmesi beklemek istıyormusun dedi bende nprmal dogum istıyorum bebek acısından sorun olmadıı sürece. Sizce 40 haftaya kadar yerleşirmi kanala acaba yada yerleşmesi için neler yapmam gereken seyler var mı 😯
Deletedmom434 Sltn yürüyüş yapabilirsin eğilip kalkabilirsin onu biz bilemeyiz bebişin canı isterse yerleşecektir doğumu onlar belirliyor genelde 😊
Alpbebek Deletedmom434 merhaba 😍 sorum belki saçma olcak ama doktorum her hangi bişey söylemedi o yüzden size sormak istedim 😊 sabah yatışm yapılcak suni sancı verilcek aç mı gitmem gerekiyo.