Tgcetrzi Ozlemslk enfeksiyon kaç cıkmıştı dün banada acil doktoru 47 dedi antibiyotik kullanmam lazım dedi yarın doktoruma gideceğim.
Nazlikiz_ Deletedmom434 merhaba bugün muayene oldum 2 cm açılma var yumuşamada var yarın sabaha sancın sıklaşırsa gel doğuma alalım dedi doktorum. Sizce açılma ve sancı ilerler mi yarına kadar neler yapmalıyım
Yasemindemirtas Deletedmom434 canım 18 haftalığım bu haftalarda sanki böyle belim agrıyo iki yanım normalmi :( Arada kasıklarıma vuruyo :( korktum.
Ozgurdidem Deletedmom434 sezeryan doğum yapıcam sizce spinal mi genel anestezi mi. Spinalde olumsuz bişeye denk geldiniz mi tecrubeniz boyunca
Yaseminkcr Merhaba canım 22gunluk bebegım basına yastık koymakta sakınca var mıdır? Kacıncı ayda yastık kullanabılırız.
Mery94 Deletedmom434 benim aksamlari karin sancilarim oluyor soguk almis gibi sizce normalmi birde panik atak gibi benim düsük yapma korkum var nasil yenebilirim 6 haftaligim
Deletedmom434 Mery94 korkun için psikoloğu öneririm 6 haftalıkkende yerleşmeden dolayı ağrılar sancılar kramplar normal😊
Deletedmom434 Aysenuroz verdiğinde hemen tutuyorlar canım sütün geç gelse bile emzirmeyi ihmal etme bebek çektikçe süt artacak
Kbrbsr Deletedmom434 Merhaba 36. Haftadayım bebeğim 3440hram çok mu acaba? Sizce doğuma kadar kaç olur
iremby Deletedmom434 tesekkur ederim. Gaz sancilarim cok oluyor bu ara normal mi ama inanilmaz gaz var karnima agrilar saplaniyor. Doktorda bağırsakların gaz dolu dedi. Rezene cayi falan ic dedi ama icemiyorum. Baska ne yapabilirim. Rahat cikaramiyorumda.