Kubra_baydar Elif5361 ayy maşallah canım benim bitti odur Allah yardım etsin inşallah hayırlısıyla kucağına al sağlıklı bir şekilde 🥳🥰🥰
Kubra_baydar Deletedmom23234 Eylül ayında olacak senin doğumun yaa az kaldı kız valla gelsin bakalım neler bekliyor bizi acaba 💃💃
Deletedmom23234 Kubra_baydar Sezaryen olcakkk galiba bebiş hala ters 😁😁 hiç dert etmiyorum nasıl gelmek isterse öyle gelsin yeterki sağlıklı doğsun 🥰😍
depsizoo Kubra_baydar ne heycanlı ne heycanlı sıcaktan kafayı yicem 🥵 Allahın izniyle normal inşallah 😀
Kubra_baydar depsizoo sıcaklar var valla hepimiz öyleyiz yaz hamileliği böyle napalim 🙏sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰🥰
Kubra_baydar Eylem_kaya07 yaklaştı doğum bakalım neler bekliyor olacak bizi bebişler çok yorar yaa 😂😂
Kubra_baydar Deletedmom23234 aynn kız valla hayırlısıyla dogsunlar da önemli değil sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim🥰🙏
Kubra_baydar Hmyraaa iki gün var aramizda Rabbim bebisleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ♥️🥳🥰
Kubra_baydar Ays0 öyle mi kız bebek mi bekliyorsunuz adını ne koyacaksınız benim de kız bebek Allah kimseyi darda bırakmasın 🙏♥️ sağlıkla gelsin
Kubra_baydar Elif5361 inşallah en yakın zamnada sancın gelir ve tek avazda sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🥰🥳🥳
Kubra_baydar Cipcip seninde benle aynı gün oluyor canm yaa ben bakiuordim sürekli aynı gün olan görmüyordum tek ben varım diye düşünüyordum vallah😂😂
Kubra_baydar Aslanannesi1 seninki havalar soğuduktan sonra doğacak oda iyi gerçi yaz hamileliği zor ama bebeğini soğuk havada büyüteceksin 🤭🤭
burcinnb Kubra_baydar kızım olacak Allahın izniyle 🥰 şimdilik normal gözüküyor valla heyecan korku stres hepsi bir arada😂😂❤
Kubra_baydar burcinnb Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 benimki de kız çocuk 💃💃💃
Aslanannesi1 Kubra_baydar Ekimin 10 15 i gibi serin havada ama şuan çok sıcak hiç çekilmiyor havalar😊