Ravzamuhammed 36+4 haftalığm devlete kntrle gidecm 3.cü sezrynm olcak gitsem nstye koyarlarmı acaba sancım çıkarsa naparlar ilk defa devlete gidecem
Simay2 Ravzamuhammed haftamız geregi nst isterler sanciniz çıkarsa bebeğin gelisimi ile ilgili sıkıntı yoksa doğuma alabilirler ya da sanciyi keserler devlette sezaryan için 39 haftayı bekliyorlar bı sorun olmadığı taktirde
Nghnyvz0408 Ravzamuhammed benim de ikinci sezeryanım olacak inşaallah bu ayın 15 nde araları kaç sene acaba sizin ikinci daha zor oluyo mu
burcu1225 Ravzamuhammed sizinler ayniyix benimde 3 sezeryan ve 36.4 gunlugum nst giriyorsun sanci filan olursa acil aliyorlar AMA normalde 38.3 kadar bekliyor devlet
Ravzamuhammed Simay2 öylemi bekletiyolarmı 39. Haftaya kdr özel bana 38 haftada gel alalım dedi ben devlette amlyt olcm ilk defa orası bekltyomu blmym
Ravzamuhammed Nghnyvz0408 ilkm 6 yaşnda 2.cim 3 yaşnda genelde bi sonraki sezryn biraz daha zor oluyo diyorlar ama çok zor olmadı sanki kişiden kişiye değişiyor belkide ama zorluğu illaki var benm hamilelğim sancılı geçiyo şuan amlyttan sonra inşallah zor olmaz
Fundacanik Nghnyvz0408 benimde ikinci sezeryanim olcak bir kizim var 2 yaş 3 aylık gebeligimde 19+5 bende korkuyorum birsey olur diye Allah yardımcimiz olsun ☺️
Nghnyvz0408 Ravzamuhammed benim de ilk oğlum 6 yaşında daha sonra bundan 18 ay önce sezeryan oldum ikiz kızlarımı 34 hafta da kaybettim şimdi 36+5 im ikinci oğlum olcak inşaallah sezeryanların arası yakın olduğu için biraz korkuyorum amma allahım hepimizin yardımcısı olsun inşaallah🤲🌸
Nghnyvz0408 Fundacanik amin hepimizin inşaallah sizin yine arası baya varmış bana göre benim 18 ay olacak iki doğum arası amma çevremde 11 ay 13 ay olanlar da var sıkıntısız geçirenler inşaallah bizimde öyle olur☺️🌸
Yamacin-Annesi Ravzamuhammed 3.sezaryen ise yine sezaryan olur ilk doğum neyse genellikle öyle devam ediyorlar bizim burdaki hastanelerde ama geneli öyle sezaryen olup normal doğum yapmak için üstünden 5-6 yıl geçmesi lazım
Ravzamuhammed Nghnyvz0408 korkmayın ya çok var etrfmda benmde üst üste amlyt olanlar inşallah bişey olmaz
Simay2 Ravzamuhammed 38+6 da gittim covid testi vermeye nst ye bağladılar sancım çıkınca aynı gün aldılar amelyata bir gün önce doğurmuş oldum dediğim gibi gelişim sorunu yoksa alabilirler çantanız arabanızda olsun benim gibi git gel yapmayın
Simay2 Ravzamuhammed çok geç kalmışsın canım doğum yakındaysa çantanı hazırla 48 saat zorunlu hastanede kalınıyor