ElifB08 Sanırım instagram hareketlerimi kısıtlamaya başlamış. Yangınlardan dolayı olduğunu söylüyorlar. Şuan dm kutuma giremiyorum error veriyor. Sizede oluyor mu sayın anneler
Pembe_duslerr ElifB08 kendi özel hesabımda engel yok ama ikinci ek hesabım var kitlesi biraz fazla oraya engel koymuslar hiç birşey yapamıyorum.
ElifB08 MineLule sanırım dün yangın postları çok atmıştım, helpturkey filan ondan beni spamlıyor instagram 😒
ElifB08 [silindi] instagramın her doğal afette Ya da terörde yaptığı basitlikler.. iletişimimizi engelliyorlar
ElifB08 ikimelekannesii22 evet benimde düzeldi, Twitter’da gündem olmuş baya kişinin problem olmuş sanırım
ElifB08 Deletedmom23234 hagahahhh bunlar spam fırlatıyor. Çay vakası cidden fiyasko buraya ne yazsak boş
Deletedmom23234 ElifB08 Aman çayı açık içelim de bitmesin maazallah çaysız kalırız napariz sonra 🥴 Allah büyük boşver 😘
ElifB08 Deletedmom23234 cidden rezaletti.. Şuan Twitter gündemi olmalarına sebep oldu iyi de oldu. Yazmayayım siyaset olmasın istifa naraları atıyorlar 👏🏼👏🏼