guzellanne Ozlmkbra3806 evet sadece su içiyorum bende hiç iştahım yok gerçekten yaz hamileliği çok sıkıntılıymış. Allahım yardım etsin bize 😣
Dimple38 Ozlmkbra3806 olacak inşallah kuzum ilk kızım 10 yaşında simdi ikinci kızıma 31 haftalık hamileyim
Bebekhemsiresi-1 havadk 30+3 haftalık benim de oğlum olacak inşallah 😌 ekimin ilk haftası gibi tahmine göre olursa 🤗
Gokceninannesi1 Ozlmkbra3806 :) Rabbim böyle hayirli görmüş ve böyle olmuş maşallah 2 yılda 2 çocuk :) rabbim acilarini göstermesin hayırlı evlat olurlar inşallah 🤲 bende evleneli Ekim’de 2 yıl olucak ve Ekim’de kizimizi kucağımıza alicaz inşallah ve ilk gebelik 😀
Ozlmkbra3806 Gokceninannesi1 amin kuzum tüm evlatlarımızın acilarilarini göstermesin inşallah rabbim olmuyanlarada nasip etsin inşallah seneye de seninde olur ikinci 🤭ama tavsiye etmem gerçekten çok zorlanıyorum şuan bile
gokcekocyigit07 Vahideozturk2 2 sezaryan arasi kısa oldugu için doktorum 36 dan itibaren her an alırız, 38 i bile beklemeyiz dedi. Ayrıca da riskim var.
asliiyorgunn Ozlmkbra3806 27+1 ben sezaryen olmak istediğim için en geç Ekim sonu bakalım hayırlısıyla inşallah 😍
Ozlmkbra3806 asliiyorgunn sezeryan en iyisi bnce normal doğumdan çok korkuyorum 🤦🙈bnmkide sezeryan olucak inşallah