Ozlmkbra3806 Arifeulper inşallah erken doğum yaşamazsınız canım dualarım seninle inşallah tüm yavrularımızı rabbim korusun inşallah 🙏♥️
Ozlmkbra3806 Gokceninannesi1 Yok cnm ikinci gebeligim 2 yıldır evliyiz ilk oğlumu geçen sene kucağıma aldım buda erkek inşallah ekim ayında bu oğlumuza kucağıma Alicam inşallah her ikisinde sezeryanla oldu ikincide sezeryan çünkü üst üste oldu 🙈🥰biraz erken hamile kaldım ikincisi supriz yumurta😊🙈
Gokceninannesi1 Ozlmkbra3806 :) Rabbim böyle hayirli görmüş ve böyle olmuş maşallah 2 yılda 2 çocuk :) rabbim acilarini göstermesin hayırlı evlat olurlar inşallah 🤲 bende evleneli Ekim’de 2 yıl olucak ve Ekim’de kizimizi kucağımıza alicaz inşallah ve ilk gebelik 😀
Dimple38 Ozlmkbra3806 sagol canım benim hepsi zor kolay mı canımızdan can ayrılıyor ama benim ilk kızım cok yormadı üzmedi beni dogumda gece gidip sabah ezanıyla kucağıma aldım insallah bu kızım da öyle olur
gokcekocyigit07 Vahideozturk2 2 sezaryan arasi kısa oldugu için doktorum 36 dan itibaren her an alırız, 38 i bile beklemeyiz dedi. Ayrıca da riskim var.
Zyneepemree Ozlmkbra3806 bizde tam 31 haftalık olduk canım oğlumla 😍 Tahmini doğum 5 ekim ama ben eylül sonu bekliyorum 😂
hanimhanimcik 29+6 olduk oğlumu bekliyorum bende Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin🥰 bende normal doğum istiyorum😅
Pinar__50 Ozlmkbra3806 bizde 29 haftalık olduk doğum 20.10.2021 diye gözüküyor ama erken mi olur yoksa geç mi bilmiyorum 🙈😊