aaysenur42 Hiraa ben çantama kendime ait depent koydum lohusa takımı ayreten yedek pijama bir tane yarım havlu koydum çorap iç çamaşırı emzirme sudyeni koydum taç ve terlik koydum bide pet bardak koydum ondan hariç başka bişey koymadım zaten 1 gece hastanede bırakıyorlar o yüzden ben gerek duymadım
aaysenur42 Hiraa rabbim hepimizin bebeklerini sağ sağlım kucaklarımiza almayı nasip etsin inşaallah 🥰💕
gokcekocyigit07 Hiraa Allah razı olsun dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, lütfen siz üzmediniz asla öyle demek istemedim, çok sağ olun 🤲🌸
aycanerbas gokcekocyigit07 ay doğumuma 9 gün kaldı çantama koymadım her an bebeğim doğabilir Ağustos ayında üşümem diye düşünüyorum gerçekten gerekli mi hırka veya şal tarzı şeyler 😊
gokcekocyigit07 aycanerbas gerekli gerçekten bir bakıyorsun ateş basıyor bir bakıyorsun sanki kar yağmış, karın altında kaldın gibi oluyor, ee kolay mı doğum, kanama da oluyor, her ihtimale karşı siz de alın derim 👍
Busbus2020 aycanerbas arkadaşım Ağustos’ta doğum yaptı bende muhtemelen ağustosta doğurcam o bana ince bi şal al insan üşüyor dedi sende koyabilirsin ben koydum ince bi şal
Halimeege gokcekocyigit07 ay yok ya 2 tane doğurdum Nisan Mayıs ayıydı doğum anında üşüdüm sonrasında yandım ben elimden gelse atletle duracaktır hastanede ama tabi lohusa dikkat etmeli
gokcekocyigit07 Halimeege yine de yanında bulundurmak da fayda var belli olmuyor, kişiye göre de değişir tabi ama her şeyden önce lohusa kadın terlese dahi dikkat etmeli dediğiniz gibi
Busbus2020 Hiraa orkid koy çorap koy canım bi tane kirli poşeti farklı olarak bunlar geliyor aklıma ben bunları koydum farklı olarak