Mom54544 Hiraa Valla ben çok çabuk acıkan bı insanim tansiyon şeker oynar hemen 2 3 saatte bı yemeyince kendimden yola çıktım 😂
Eda115354 Hiraa peçete çöp poşeti hurma istersen makyaj malzemesi çorap kapalıysanız tülbent falan aldım ben aklıma gelenler bunlar.
aycanerbas gokcekocyigit07 ay doğumuma 9 gün kaldı çantama koymadım her an bebeğim doğabilir Ağustos ayında üşümem diye düşünüyorum gerçekten gerekli mi hırka veya şal tarzı şeyler 😊
Halimeege gokcekocyigit07 ay yok ya 2 tane doğurdum Nisan Mayıs ayıydı doğum anında üşüdüm sonrasında yandım ben elimden gelse atletle duracaktır hastanede ama tabi lohusa dikkat etmeli
gokcekocyigit07 Hiraa yaz olsun sen ince de olsa al yanına ben Kasım da yaptım, diyenlere inanmazdım soba bile yaktılar evde, 2 de kalın çorap giydim, sıtma çok tutuyor 😬
Birtane2307 Hiraa yeni dogum yaptm sadece depend kendime pijama takimi ve bebege sadece bir hastane cikisini kullandim diger hersey gereksizdi😆
Hiraa gokcekocyigit07 yok canım aaıl ismim dilara kızım olsaydı adını hira koyacaktım oyle yazdum kaldı degıstırmedım dahada
gokcekocyigit07 Hiraa anladım sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, ölen kızımın adı Hira o yüzden etkilendim bende arkadaşım. Allah kolay doğumlar nasip etsin 🤲
Hiraa gokcekocyigit07 amiin canım aa başın sagolsun bende cok etkılendım sımdı sakıncası yoksa neden öldü karnında mı öldü