Zeynebakman 40+3 haftalığım 3 cm açılmaya eve gönderildim. Ebe sancılarını evde çek,sancıların kuvvetli ama seyrek geliyor dedi. 7 dakikada bir 100ün üzerinde sancılar geliyor. Bende imzalayıp çıktım. Doğru mu yaptım sizce?
Denizyildizii Zeynebakman aslında acılman iyi sancılarda sık geliyormuş. Acaba beklesemiydin hastanede. Hastane yakınmı
Esraali Zeynebakman evde daha rahat olursunuz sancı geldikce hafif ıkının otururm kalkın bu gece gelir inş bebeiş
Birkuzucukbeklerken Zeynebakman hadi bakalım sağlıkla al kucağına bebişi bugün aramızdan Bi hamiş daha eksiliyor 😂😂😂😂
Zeynebakman Denizyildizii 7 dakikada bir gelen sancıyı sık kabul etmiyorlar canım ya. İlla 2-3 dakikada bir gelecekmiş. Çok da kuvvetli geliyor sancılarım.
Zeynebakman MommySharkdutdutdutut Zorla imzalattı bana resmen ya uyuz şey. 7 dakikada bir gelen sancıya sık değil diyor. Her gelen sancım da 100ü geçiyor oysaki
[silindi] Zeynebakman evet canım en az 4 dkda bir olması lazım sancının inşallah sağ salim alırsın kucağına
MommySharkdutdutdutut Zeynebakman 😕 ya evde sancı çekmek iyi hoş ama bence olası durumları düşünmek lazım suyunuz vs geldimi canm
Asyadone Zeynebakman Öyle seymi olur canm zorla imzalatma diye kavga etseydin keşke eğer sana birşey olsa yada çocuğa birşey olsa sorumluluk kabul etmiyorlar imza attığın için Kendi isteğiyle çıkmış oluyorsun
Zeynebakman Esmakucuk Açılmam da yavaş ilerliyor biraz aslında. Bu sancıları 2-3 gündür çekiyorum ama sadece 3 cm açılma var
MommySharkdutdutdutut Zeynebakman Hiç korkutma kendini 😍 madem yollamış eve sancılarının 5 dk da bir girmesini kontrol et inşallah bir avazda dogurursun
Meyracukurmaraz Zeynebakman hiç korkma en iyisini yapmışsın bence hastanede sürekli gelip bakacaklar gergin Bi ortram bencede bu şekilde daha hızlı ilerler sende kendini daha rahat hissedersin hastanede evine uzak değilse 5 dk ya düşünce gidebilirsin çok da güzel bir doğum hikayen olur
Aybuss Özel mi devlet mi? İmzalamıyorum demek zor olmamalı veya hayır demek onlae kim ki sana zorla imza attırıyorlar hayret birşey ya
Zeynebakman Aybuss Devlet. Onlara güvendiğimden çıktım bende açıkçası. Sancıların sık değil,evde çek daha rahat olur dediler. Benim de ilk gebeliğim,bilgim az onlara güvendim
Zeynebakman Kahverengi sümüksü nişan ve avuç ortası kadar kıpkırımızı kan geldi. Normal mi bu arkadaşlar? @MommySharkdutdutdutut Aybuss Meyracukurmaraz @Esraali [silindi]
Yavrukuslar Esraali ıkınması doğru değil canım nefes egzersizi yaparsa sancılarını da rahat karşılar. Sancılar geldikçe derin nefes alması daha iyi olur. Bana hemşire şakın Doğum başlamadan ıkınmaya çalışma demişti ilk çocuğumda 🙄
MommySharkdutdutdutut Zeynebakman bol bol uzun uzun nefes al ver 😍 yürüyüşlerini şuan aksatma sancim var diye evin icinde dolan dolan dur migde bulantin vs fazlalasirsa hemen git