Ozlemozlem1 0Cerenk biz de kızımızın ismini Vera koyacağız ama ailem hiç duymadığı bi isim olunca hiiç sevmedi 🙈 ben çok seviyorum. nasıl tepkiler aldınız siz Vera ismini koyunca? Babasının adı kerem o yüzden , Aslı Vera olacak bebeğim 💕
0Cerenk Ozlemozlem1 bizde ilk başta çok ısınmadılar ama şuan herkes çok beğeniyor, farklı ve hoş geliyor bize, anne babası olarak son kararı biz verdik sonuçta, iyiki de Vera olmuş❣️
BamBi Dyg61 aynen walla birinci kizima ismini dofum yaptim gözetim odasinda karar verdik, bundada isim bulamadim
Birtanemm Dyg61 bizde çok kararsız 😂ama aklımdakileri yazım sana 🌸gamze, elisa , nursima, cansu, Beyza, nehir,
Minnakkkk Civcivim_annesi ucundan kıyısından karar verdik gibi biz Dun aksam ama hala emin olamıyoruz 😀 anket actım dun ben de burda
Civcivim_annesi Minnakkkk öyle mi ben çok çok sık girmiyorum girip bi fikir edineyim bende☺️,sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza Allahım bi seste kurtarsın
Sltnarslan Minnakannesiii 22 haftalık şuan 🤗 Ayliz’e çok alıştım insanlar da alisirlar diye düşünüyorum ama kısmet yine de 😍 sizin kaç haftalık? 😊