Curcu Eylllllll kılıf bulmak değil aslında. Kardeşimin isminin telaffuzu zor olduğu için çok değişik şekilde hitap edilebiliyor o yüzden tereddüt ettim yoksa mana itibariyle güzel isim
Minik0 Dyg61 Allah nasip ederse ben kızimin adını Elif koyacam ama belinay şura yı da beğemiyorum sizede fikir olabilir 🙂
Ozlemozlem1 0Cerenk biz de kızımızın ismini Vera koyacağız ama ailem hiç duymadığı bi isim olunca hiiç sevmedi 🙈 ben çok seviyorum. nasıl tepkiler aldınız siz Vera ismini koyunca? Babasının adı kerem o yüzden , Aslı Vera olacak bebeğim 💕
Babytmr Dyg61 19 günlük kızım ismi Melis belki fikir olur ben çok beğenerek ve zarif bi kız ismi olduğunu düşündüğüm için koydum her yaştada uygun bi isim. bal bal peteği anlamıda🥰🤗
Bebegimveben0811- Dyg61 isrâ peygamber efendimiz gece yürüşü yaparmış buna da isrâ denirmiş ben koyucam nasipse
Cansuucr Dyg61 Kızımın ismi “Yağmur Eda”. Doğacak olan kızımada eşim “Livanur” istiyor ama kararsızız.
Birgul KardelenYunusEva bu platformda bu tarz seviyesizce yorumlara izin verilmemektedir. Üslubunuzdan ve konuşma tarzınızdan dolayı hesabınız bi süre askıya alınmıştır.
Sehera1 Dyg61 eğer siz de bizim gibi öztürkçe isimler arıyorsanız İlay Umay almila Gökçe gibi isimleri önerebilirim bizim oğlumuz olacak Mete koyacağız adını kızımız olsa umay olacaktı