Minnakannesiii Dyg61 ben kızıma Ayliz ismini koycam nasip olursa 🥰 ay parıltısı ve cennetten bir bahçe anlamı bence çok zarif 😍
Sltnarslan Minnakannesiii ben kızım olacagini öğrendiğimden beri adını Ayliz koydum eşim de alıştı ama çevremizde kimse anlamiyor, herkes Aylin veya Aylis diye karıştırıyor :( çocuğu zorlar miyim diye düşündüğüm için kararsız kalıyorum, siz de Ayliz yazınca çok mutlu oldum çünkü çok az goruyorum bu ismi 🤗
4438bebegim Berrin,🌺 İpek, 🌷Selin🌼, Duru,🌹 Bade, 🌸Arven, Ece, Aylin, Beste, Afra, Rana, Yüsra, Pelin, Helin, Katre, Zeynep, Narin, Mirel
Fundacanik Dyg61 Benim kızımın adı Azra (2) anlamı medinenin bir diyer adı ve daha bircok anlamı var ikinci bebegime hamileyim 19+ 5 ve erkek adı şimdiden hazır babası Arda diyor bakalım hayırlısı☺️🧿
Meleekdincc Dyg61 uzun uğraşlar sonucu Beyzanura karar verdik kıza isim bulmak çok zormus gerçekten adlarıyla yaşasın bebislerimiz inşallah 🌺
Eylllllll Curcu her isme bir kılıf bulunuyor zaten anlamlı hoş geliyor kulağa nasipse ben bunu koyucam kızıma