feyzaa34 Dyg61 kızımın adı Sare Duru sare diye sesleniriz her duyan çok naif kibar der ikinci kızım olucak İlke Meva koyucaz ilke diye sesleniriz benimde 2 ismim var hoşuma gitmiyor ama sünnet🥰 Beril ismi çok naif gelir bana her zaman akrabamın çocuğunun ismi olmasa koyardım kesin Melis Belis yada bunlar🥰
Rmys_eyllhfa_ Dyg61 ben de sadece Hifâ koyacaktım sonra tek Hifâ belki zorlanır Eylül de gelicek nasipse kızım ve eşimle tanıştığımız evlendiğimiz ay o yüzden Eylül ekledik bizde çok zarif tatlı bi isim oldu söylediğim herkes çok beğeniyor 🥰 tek Eylül koymak da mantıklı rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin de tek sıkıntısı ismi olsun her bebek ismiyle gelir der annem 🙂
Dyg61 Rmys_eyllhfa_ amin hepimizin ki tek derdimiz isim olsun Allah hepsine sağlık sıhhat hayrlı ömür versin 🤲🏻
temizelezgi Dyg61 selva koyun 😍 hem kuranda da geçiyor çok güzel isim 😍😍 Selva isminin anlamı Bal. 2. Büyük bıldırcın. Tih çölünde bulundukları sürece, israiloğullarına Allah tarafından kudret helvasıyla birlikte, karınlarını doyurmak için gönderilen kuş. 3. (İsp.) Ekvator da sık balta girmemiş orman
EniseeM Dyg61 ben yazayım siz anlamlarına bakarsınız netten :) Enise, Meryem, Elif, Erva, Ecrin, Hafsa, Zümra, Sare… Aklıma ilk gelenler bunlar, size kolay gelsin Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Bilge1234 Dyg61 bizde de doğum yaptıktan 7 gün sonra isim bulduk kararlaştırdık ismi 🥰😊bence çağla olabilir 🥰🥰