Tuba0909 H2hamide 1 numara için prematüre bebeklere uygun dendiği için ben direk 2 aldım o bile küçücük bir çok markanın bir numarası ile karşılaştırdığımızda da gerçekten küçük sleepy
Ceno Edda112 bez olarak prima premium care 1 numara aldım ıslak mendil de uni baby yenidoğan tercih ettim
fatmanuruslu42 Edda112 ben kızımıda sleepyle buyuttum allah ızın verırse bu kızıma da hem ıslak mendil hem bebek bezi sleepy olacak
mervasl Edda112 bez olara prima premium care tercih ediyorum, ıslak mendil olaraknda uni baby yeni doğan ıslak mendili..
H2hamide Tuba0909 ayyy keske arastirip alsaydimm neyse nasipmis demekki bende 2 numara aliyim o zaman cok tesekkur ederimm🙏🏻🤲🏻
Hopimim Tuba0909 bende 2 alacaktim 1 aldim kuzenimin bebegi 3,5 dogdu 1 bile buyuk diyo, ilk zamsmlsr gobek kordonu oldugundsn buyuk zor oluyp diyo bebisimiz 10 gunluk dsha
Ankaku Merinosunannesii dogdurudur ben kızımda sorun yaşamadım marka olarak ne bezde ne ıslak mendilde
Betul-22 Ben kızım için baby turco stoğu yaptım. Çevremdeki tüm arkadaşlarım kullanıyor doğumdan itibaren ve asla zarar gördüklerini duymadım. Üstelik birçok mühendisin tavsiyesi. Fiyatı da gayet uygun 😃
cemreninannesi67 Bebek bezi sleppy kullanıyorum evde poposunu yıkıyorum genelde hep eğer dışarıdaysam temizleme pamuğu kullanıyorum suyla ıslatıp e bebekten alıyorum
2prens1prensesannesi7 Edda112 Migros’un kendi üretimli bez ve ıslak mendili kullanıyoruz 3. çocuğuma da aynısı kullanıcaz nasipse istgram da @mühendisinoglu sayfasını takip edebilirsiniz çok güzel şeyler paylaşım yapıyor
Bebekhemsiresi-1 Bez olarak prima premium care aldım. Islak mendil de prima pure coconat olanı aldım. Hindistan cevizi yağlı olduğundan hafif yağlı bırakıyormuş kurutmuyormuş cildini 💛 ilk etapta izotonik ve temizleme pamuğu kullanacağım.
Aysegul2210 Islak mendilde sleepy Bebeğim yeni doğan Molfix kulanocm göbek bağı uyuntulu daha sonra si için bı fikrim yok 3 4 ay bunları kulanıcam daha sonra Uygun fiyatlı bakarım