Elif_Eda Edda112 Ebebeğin bezini aldım bayb me ıslak mendilide civilden toplu almıştım kujju diye..Ama bir kaç ay pamuk kullanıcsm daha hassas oldukları için..Baya bir pamuk stoğu yaptım
DenizveKumsal İlk aşamada prima premium care ve ıslak mendil olarakta uni baby yenidoğan düşünüyorum. Daha sonrası için molfix ve dalinin mis kokulu ıslak mendilini çok seviyorum. Oğluma bu şekilde kullanmıştım kızııma da aynı şeyi düşünüyorum yani 🌸🌈
Ozgebalc Edda112 bez olarak sleepy bio natural alırım büyük ihtimal ama ıslak havluya bende henüz karar veremedim 🤷🏼♀️
Mom7272 Edda112 en temiz içerikli ıslak mendil maddi durumun varsa water wipes maddi durumun yoksa sleppy
hamileyimkiben Edda112 prima pure yeni doğan ile sleepy bio natural aldım birer paket, 10 tane de molfix verdi arkadaşım dene diye hangisini severse ordan devam edeceğiz
es_aybala Edda112 sleepy bio natural aldım bezi, ıslak mendilide uni baby aldım ama henüz kullanmadım ve pamuk aldım ilk zamanlar kullanırım diye
mom02636 Edda112 ilk çocuğumda prima kullanıyordum çok memnundum ikinci de de kullanayım dedim pişik yaptı o yüzden molfix kullanmaya başladım çok da memnun kaldım üçüncü hamileligim bunda da molfix ile devam edicem
Merinosunannesii gmzgmzz yalnız o ıslak mendil en temiz içerikli değil temiz içerikli olanlardan bir tanesi
Elifemirhan Edda112 Ben ilk oğlumda sleepy kullandım canbebe kullandım memnun kalmadım en son bimden aldım memnun kaldım hala memnunum o yüzden bebeğime de onu aldım bakalım inşallah oda memnun kalır ☺️☺️
Tuanasaf Edda112 ben sleppy bio natural bez ve Molfix izotonik sulu ıslak mendil tercih ettim cevremdekilerin sayesinde çok memnunlar umarım bende memnun kalırım
Asiaveannesi Edda112 Bezimiz ve ıslak mendilimiz Sleepy oldu. Çok memnunuz. Gerçekten f/p olarak iyi bence.