senguldolu Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason çektireceğim medicanaya gidiyorum doktorum bi kaç yer önerdi 500 lira civarı devlette yaptırayım özele para vermeyeyim diye düşünüyorum detaylı ultrason da önemli kafam karıştı sizler ne yaptınız acaba 😊
Elifiye senguldolu çok tereddüt ederek şehir hastanesine gittim ama şansıma çok iyi Bi bayan doktoru çıktı maalesef adını hatırlamıyorum ama çok ilgilendi tek tek nerelere baktığını nasıl olduğunu söyledi sonra da ekrandan gösterdi. Çok memnun kalmıştım
hepoyleolurzaten senguldolu devlette detaylı ultrasonun yeterli olabileceğini sanmıyorum ama özel düşünürseniz Sinan Tan öneririm kesinlikle. 45 dakika boyunca bakıyor, her ayrıntıyı size anlatıyor ve en son 6 fotoğrafla birde cd veriyorlar
Elifiye senguldolu ilk çocuğumda Zekai tahire gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım içeriye 10 kişi alıyorlar perde arkasına tek tek geç diyorlar odaya girince doktorla konuşmak yok diye uyariyirlar doktor Bi sayılar söylüyor bitti diyip kalkıyorsun ama 2. Evladım da tereddüt ederek şehir hastanesine gittim özele o kadar para vermek istemedim. Şansıma çok memnun kaldım ayrıntılı ultrasyonda
BsraAktr Özelde Doç DR Deniz Esinler diye bir doktor var Ankara’da ünlü ve iyi bir perinatolog ben çok araştırmıştım 650 tl diye hatırlıyorum daha sonra İstanbul’da yaptırmak durumunda kaldım ama siz bir bakın isterseniz 😊
Prenseslerinannesii arzubldk Elifiye ben devlette yaptırdım ve ücret ödedim Eskişehir’de ama. Farklı olur mu bilmiyorum sonuçta devlet hastanesi ikisi de ama 🤷🏻♀️
Leylakkk Elifiye şehir hastanesinde ayrıntılı ultrason kaç dk sürüyor, ultrason görüntüsü veriyorlarmi
Alone senguldolu medicanada hangi doktora gidiyorsunuz(bende o hastaneye gidiyorumda ) detaylıya da Nuri danışman a gittim 800 TL ücreti
senguldolu Alone ayla aktulaya gidiyorum 4-5 tane doktor önerdi aradım hepsini 500 le 650 arası fiyat çıktı
Elifiye Leylakkk bence doktoruna göre değişiyordur ama bana bakan doktor 15 dk falan baktı ben sana gördüklerimi söyleyeceğim hızlıca dedi tek tek bakıp söyledi sormak istediğin bisey var mı dedi güzel ilgilendi ekrandan en son bana da gösterdi ama renkli olarak vermedi
Alone senguldolu bana da Ali İpek ve Nuri danışmanı önermişti ben Nuri beye gittim onlarda 800 TL aldılar sağolsunlar😂