merveklyc Ervan Anlamaman imkansız hiç merak etme kıvrandırıyor gelince ve düzenli aralıklarla geliyor
Yavrukuslar [silindi] ölmek isteyecek kadar değil de nefes almanı zorlaştırdığı doğru 😏 o yüzden sancı geldiği an derin nefes alıp verirsen daha rahat karşılarsın sancıyı
Pelo28 Yavrukuslar şahsen ben camdan atlamayı düşünmüştüm 😬 tabi herkesde farklı ama ben dayanamadım epidural vurdurdum öyle normal doğum yaptım
Aslasl35 Yavrukuslar bazen acı yediğimde tuvelette öyle şiddetli karın ağrısı çekşyorum ki , hatta iki gün önce oldu , ben onda bile Allahım ölüyorum galiba dedim , normal doğumda ne yaparım dedim , sahi ne yaparım çok korkuyorum 😢😢😢
Yagmursimsek94 Pelo28 bende epudiral düsünüyorum Bebegin cıkıs anında vajinada acısını hissediyor musunuz? Bide ne kadar zaman sonra bacaklarınıza his geliyor ? tesekkürler
Yavrukuslar Aslasl35 acı eşiğiniz çok düşük sanırım 😏 ya da benim ki de yüksek olabilir bazen eşim söylüyor zaten sen çok güçlüsün başkası olsa dayanamaz diye 😂 4 gün boyunca sancı çekmiş biri olarak bende şaşırıyorum Ama bazen başka çare olmuyor 🤷🏼♀️
Baloncuk41 Ya ben üşüttüm biraz galiba karnım ağrıyo ama tuvalete cikiyorum hala agriyo belimdede yanlarda agri var öle dayanilmaz degil bide devamli öle dklik degil vurup gecmiyo 35 deyim daha sanci degildir dimi ilk kizimda sanci manci hic bisey yasamadim direk dogdu sezeryanla bu konuda cok fransızım
Yagmursimsek94 Büyük bir gaz sıkışması seklinde mi acaba ?? cünkü yalancı sancılarım oluyor benimde ve gaz sıkısması gibi afedersiniz alttan herseyi cıkaracakmışım gibi oluyor :) 🙈
Pelo28 Yagmursimsek94 ben gece 3 de vuruldum uyudum sabah 6 da ebe uyandırdı hadi artık doğur dedi ama hala belden aşağı hissetmiyordum o ıkın diyince ıkındım 3-4 seferde doğdu hiiiç birşey hissetmedim 🤣 bir kaç saat sonra kalkabildim
MerveCeren Ervan bende doktora sordum ayırt edebilirmiyim acaba gerçek doğum sancısını die merak etme çok net ayırt edersin dedi gülerek 😂 hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah🥰🤲🏻
Sumus [silindi] hastaneye tam açık gitmişim. Ama korkma benim canım çok tatlıdır ben dogurduysam herkes doğurur annelik bambaşka inan her acıya katlaniyirsun Rabbım bir kolaylık veriyor