MinikMucizem23 eylul02 Tabi ki soracaksınız bu platform bunun için var bi problem olmayacağını söyledi bana doktorum zaten 34. Haftaya kadar bebekler sürekli hareket halinde olurmuş 🌺
Kbr-2 eylul02 benim kızımda almıştı ama bi türlü kanala inmedi önemli olan kanala girip girmemesi inşallah vaktindekanala iner sağlıkla doğar bebiş
havvakaratas_09 Deletedmom23234 Doktorum son haftaya kadar döner dedi peki normal doğum yapamicam mi dedi yaptırırım ama mesuliyet kabul etmem çünkü elinin kolunun takılma ihtimali var dedi büyük ihtimal sezeryan olcam canım 😔
Deletedmom23234 havvakaratas_09 İlk gebelikse dönme şansı çok düşük maalesef 😔 bebek ters iken sakın normal doğum isteme canından can gider
havvakaratas_09 Deletedmom23234 ilk gebelik canım benimde umudum yok istemem aman aman ödüm kopuyor zaten 35 gün kaldı 😔
Yavrukuslar Babyandmom_ Allah’ın izniyle döner canım 28 de dönüyor diye hatırlıyorum ama son ana kadar da dönebilir 🤷🏼♀️
Aysobaciniz Babyandmom_ 31 haftalığım halen dönmedi bebeğim ayakları hep vajinamda 😂 son haftalara yakın döner dediler seninde daha erkek zaten merak etme
havvakaratas_09 Deletedmom23234 Maşallah Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin aynen bakalım kim ilk dogurcak buluruz tabikide ❤️