swdysnakbrk Semanurozgan vitamin eksikliği etkiliyor dedi doktorum kan ilacı ve d3 vitaminine başladık bi tık daha iyiyim
gbyalcin swdysnakbrk 14+4 ten selam. Hala geçmedi baygınlıklar geçiriyorum. Eşim bence sıcaktan oluyo bulantılar diyo 🤗 cinsiyeti daha öğrenemedik ama büyük ihtimalle kızmış ❤️👶🏻
swdysnakbrk gbyalcin evet canm sıcaklardan iki katı bulantı oluyo bende farkettim bi an evvel geçerde hiç yaşamamış gibi oluruz inşallah
Serraa123 swdysnakbrk 15+1 im bende 🥰 12. Haftada erkeğe benziyor dedi bakalım haftaya randevum o zaman öğrenirim insallah☺️
Ergunsed Merhabalar 14+5 mide bulantilarim azalmaya basladi fakat tamamen gitmedi bir iki haftaya biter insallah 12haftalikken %60 erkek dendi bir oglum var bakalim iki hafta sonra kontrolum var o zaman belli olur
swdysnakbrk Ergunsed inşallah biter bu bulantı kusma öldürdü beni benim de bir oğlum var rabbim gönlümüze göre versin
Gizemnurrr swdysnakbrk benimde geçti 1 haftadır hic yasamadim cuma gidicen ogrenmeyi umuyorum bir türlü öğrenemedim 😔
swdysnakbrk Gizemnurrr darısı bana bugün bile çok kötüyüm kusma mahvetti beni arkadaşların dediği gibi yaz hamileliğinden de etkileniyorum galiba
Mina2017 swdysnakbrk ikiliyi yaptırdım üçlüyü bende yaptırmayı düşünmüyorum.zaten detaylı ultrason yaptırıcaz en onemlisi o
gbyalcin swdysnakbrk inşallah 😊 kayınvalidem de babasına çekmiş heralde diye korkutuyor beni 😂 eşimde 9 ay bulantı çekmiş, yemek dahi yiyememiş sonra doğum yapınca da açlıktan bayılmış kadıncağız 😱😅
Demooo 12+5 de doktor kesin erkek dedi.aynı gün 2li test yapan başka doktor daha belli değil henüz çok küçük dedi😃ben de pazartesi.gidicem inşallah
swdysnakbrk Demooo hayırlısı olsun canm rabbim gönlüne göre versin ben oğlumda 16 hastalıkken kesin öğrenmiştim