midekoruyucu archerwoman rica ederim ne demek benim bebeğim de sarılık sınıra geldi sürekli kontrollerdeydik yavrumdan sürekli topuk kanı alıp durdular 🥺 doktor normalde 2 saatte bir emzir dedi ben saat başı emzirdim üstüne mama takviyesi yaptım süt yapsın diye neler yiyip içiyorum. Sarılık hala bitmiş değil o yüzden çok sık beslemeye çalışıyorum 🥺
archerwoman midekoruyucu benimkinin de artmaması için uğraşıyorum ama yüzdeki ve gözdeki sarılık devam ediyor yine uyandırıp da emziremedim ah doğru mu yapıyorum stresindem kurtulamıyorum hiç
archerwoman ftmlgz tmmdır bi şekilde rahatlamaya çalıştım ben de o sertlik şişlik oluyor ama sonra geçiyor artık emiyor bebek bazen de sağıyorum çok teşekkür ederim
ftmlgz archerwoman ne demek bebeğim 30 günlük hala mememi boşaltamıyor terbiye olmadı memelerim sizde gün içerisinde sağım yapın terbiye olana kadar
midekoruyucu archerwoman inan bana ben de öyleyim uyurken ağzına sokuyorum memeyi sürekli emzirmeye çalışıyorum
EsilaErtugrul archerwoman kesinlikle gümüş kapak bende cumartesi doğum yaptım, çok hafif sızlıyor sadece ilk alışta, ama kesinlikle gümüş kapak çok işe yarıyor sürekli nemli tutuyor ucunu o yüzden yara olmasını engelliyor