Yenibirannee bngs_irem benimde çarşamba gunu netlesicek 18 ağustos gibi aliriz bebegi dedi doktorum cuma günü hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah koca gobusle gun gectikce zorlaniyor insannn
bngs_irem Yenibirannee inşllah sağlıkla alalımda kucaklarımıza canım ama bu sıcaklarda artık çok çok zorluyo biran önce gelsin istiyorum
Ruya89 bngs_irem benimde 16sinda canim panik yapma ona kavusacagin günü hayal et benim ücüncü sezeryanim olacagi icin korkum yok ama ilk bebegimmis gibi heyecanliyim😍
bngs_irem Ruya89 tecrübelisiniz siz artık baya ne güzel ilk olunca basına gelceklerden habersiz ☺️ Ay sağlıkla almak nasip olsunda başka birşy istemiyoruz 🙏🏻
Gzmer bngs_irem bnmde bir aksilik olmaZsa 16 ağustos bugün gittik:) korku da var ama bir şekilde herkee nasış yaptıysa bende yapıcam diyorum 🤲🏻 Hayırlısı olsun inşallah
Ruya89 bngs_irem iki kere 14saat dogum sancisi cekmis ve doguramamis biri olarak bu kez sezeryana güle oynaya girerim diye düsünüyorum 😂
gaamzee bngs_irem bende 16 ağustos 😁 şayet o güne kadar bi atraksyon olmazsa🤪 39+4de doğurmuş olacağım kısmetse
MelekkkkKY bngs_irem bu zamana kadar çok hızlı geçmişti gerçekten son günler geçmez diyordu doğum yapan arkadaşlarım gerçekten öyleymiş 😅