Akkoyu Mervehtp81 daha pazartesi progestanı bıraktım vajinamın içi o kadar sert ve dar ki kesin acıyacak diye tedirginim
ayse_dmr Deletedmom93428 çatı muayenesi 38. Haftadan snra yapılıyor ben daha dün muayene oldum kontrolüm vardı 36+1 im ben acikligına ne zaman bakacaksınız dedim bana dediler ki nts de sanci çıkarsa o zaman açığa bakılıyor o zaman da hem çatı muayene de yapılabilir dedi 😊 ama genelde 38. Hafta dan snra yapılıyor 😊
Annecik_ Akkoyu Doktora gidince söyleyn canım. Ben söyledim böle böle şişti ama kanama ya da acı yok krem verdi. Belki daha iyi gelir size benimkiler çok çıkık
Akkoyu Annecik_ yok canım doktoruma söyledim de genel cerrahiye git dedi bişey vermedi benimde çıkık iki tane hemde ama şimdi işe yaramaz boşuna para vermeyim diye düşünüyorum özele gidiyorum biraz sıkışığım bu aralarda
Annecik_ Akkoyu sıcak su da iyi geliyor hayret ben de özel doktora gidiyorum genel cerraha yönlendirmedi
Aycaccelik Nurhanimm iki parmakla yapılıyor ama korkmanıza gerek yok nasip olur normal doğum yaparsanız zaten tam açılma olana kadar devamlı kontrol oluyor sadece kendinizi sıkmayın derin bi nefes alın sonra hop geçiyo
Nurhanimm Aycaccelik Ikinciye dogurcam ilki 31 hfta premature oldugu icin bilgim yoktu cati muayenesiyle ilgili 2. Sezaryen olacagi icin yapilmaz zaten sadece bende ekranda bakilmisti parmak seklinde bi nesneyle o yuzden merak etim
Akkoyu Annecik_ bende anlamadım direk öyle dedi bi krem yada şöyle böyle yap demesini beklerdim ama olmadı
Akkoyu Annecik_ sıcak su doğumu tetikliyor zaten erken doğum riskim var şu 36 yı bi bitireyim hayırlısıyla olmadı haftaya 37 de yaparım
Deletedmom93428 Akkoyu ya kuzum aynı posttan 2 bildirim gelince en son gelen gözüküyor hatta bu durumla ilgili post açıp sordum ya sadece bende mi böyle diye🤦♀️🤦♀️ sen baktn görmemişim dürt 🤣🤣 etiketle falan ya böyle bir sıkıntı var 🤣🤦♀️
Akkoyu Deletedmom93428 Tamm fıstığım ama şu soruma cevap alamadım 😂 basurun noldu ? Bi ilaç falan verdiler mi ?
Deletedmom93428 Akkoyu yok kız doktora gtmedm 🤣yani gttmde basuru sölemeyi unuttum🤣ama ağrı acı yapmıyor Allahtan haftaya randevum var söyleyeceğim🥰🤣