MommySharkdutdutdutut elfmoom 😂😂😂 hahaha 😂 bi laf var demiycem o hesaba döndü senin ki 🤣 kahakaha attim
elfmoom MommySharkdutdutdutut bedeviyim ben valla bak 😂 hayatım boyunca böyle oldu, karşı taraf herşeyi yaptı cezayı heppp ben çektim😂😂😂😂
Gultenozgur elfmoom hiç bişey fayda etmiyor 6. Aya kadar kustum daha bitmeyecek sanıyordum şükür bitti prilam dr diye bi ilaç var doktorum onu yazmıştı ama o bile bende çok işe yaramıyordu allah sabır versin
Belacivciv elfmoom Böyle böyle o günler de bitiyor merak etmeyin 😅 Bim’in yoğurdu da güzel ya ayranı da iyidir o yüzden😂
elfmoom [silindi] yaramaz çocuk gibi 🤭🤭🤭🤭 eve limon almıyorlarmış yeme diye 🤭🤭 ben kussam da yiyorum , yiyorum ama terkediyorlar hemen bedenimi😬 karaciğerimi yormamam lazım, belki burada söylenenler iyi gelir de ilaca gerek kalmaz
Selin12- [silindi] ben tuzlayıp ta yiyorum arada benimde canım çok çekiyor sizde isterseniz birde böyle deneyin
[silindi] Selin12- tuz da yasak ki. Çay da yasak açık iki bardak hakkım var tek sekerle… lokmalarimi sayiyorlardi. Ödem oluyormuş ateşim çıkıyormuş ayaklarım sisiyormus gece cezasını bunlar çekiyor ya😂 çorbaya yemeğe tuz atarken gözlerinin içine bakıyorum. bir ara elim tuzluga gidince bagriyorlar diye evde huzursuzluk çıkmasın diye yemiyordum. Onlar tuz seker kullanmıyor napayım🤭
elfmoom Selin12- geçmesine gerçekten çok sevindim.. serum da yorar insanı bir süre sonra amiinnn mide bulantısı gerçekten zormuş
[silindi] Selin12- öyle en fazla 4alinabilir diyormuş zaten de ben dayanabildigim kadar dayaniyordum bulantiya. Bir de alışkanlık yapıyor. Bana ceyrek çeyrek icmemi söyledi.gunde dört defa.ben gece bir tane içiyordum. Öyle de kullananlar var diye
Selin12- [silindi] benim o 4 tane bile işe yaramadı oyuzden çok kötü bir hamilelik geçiriyordum hiç bitmeyecek dedim azaldı allahtan
MommySharkdutdutdutut elfmoom 😂😂ama çok efsane olmuş biliyormusun 😂 seni de alalım ozaman demeleri hele 😂 sen niye ben tek kaldım diyorsun 😂😂😂
Nur6102 elfmoom ben çiğ fasulye yutmanın faydalı olduğunu duymuştum ama kendim denemedim bulantım çok şükür olmadı
elfmoom MommySharkdutdutdutut ya ben yorumlar çok diye okumadım bizimkiler goy goy yapıyor sandım, anaaa bi baktım kıyamet kopmuş ben çok yanlış şeye yazmışım😂😂😂😂
Piremses0 elfmoom o haftada bendede olmustu 9. Haftada bitti tam bi kabustu bende ilaç içmeyi sevmiyorum dayandım çaresini bulamadım
Piremses0 elfmoom yok vermedim kilom aynı kaldı kuzum 🥰 50 kiloydum 12. Haftadan sonra bulantım kalmadı iştahım açıldı 55 kiloyum suan 20 haftalık olduk çok şükür kızımla ♥️